2777
2789
عنوان

حق با منه یا با خواهرم

184 بازدید | 8 پست

من و خواهرم هر دو ازدواج کردیم . اون دو تا بچه داره . پسر بزرگش خیلی استرسی هستش . دیروز خواهرم سرش داد زد ، بعد رفت توی حیاط نشست بی صدا گریه میکرد . من به خواهرم گفتم نمیخوام توی تربیتت  دخالت کنم ، اما کاش جلوی جمع داد نمیزدی سرش . گفت تو مادر نشدی نمیفهمی من چی میکشم . منم دیگه باهاش بحث نکردم . اومدم آماده بشم برم بیرون ، دیدم بچه خواهرم از حیاط رفته بود دم در خونه بغل جوب داشت بالا می آورد ، خیلی ترسیدم.  گفتم وایستا الان برمیگردم ، نه اصلا بیا بریم داخل . گفت خاله تو رو خدا ، قسمت میدم به مامانم نگو . آخه کتکم میزنه . گفتم چرا بالا آوردی ، چی خوردی مگه . گفت هیچی . هر موقع استرس میگیرم بالا میارم . خیلی دلم برای بچه میسوزه . ولی خب چیکار کنم . کاری هم از دستم بر نمیاد ، دیشب کلی پنهون از چشم همسرم گریه کردم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌بچمو‌ میبرم خونه مادرم مثلا بچم‌گرسنه باشه چیزی بخواد من براش نذاشته باشم‌خواهرم هرچی از دهنش درمیاد میگه ک‌ مثلا‌چرا‌بچت کیک‌خاست مامان‌نمیتونه بره بیرون نخریدی چرا بچه بجای صندل با‌دمپایی چرا بچه غذاش دیر شد یعنی اینجور حواسش ب بچم هست خوب ناراحتی نداره ک

بگو شماهم بهش