2777
2789
عنوان

تجربتون از مهد بردن بچه هاتون

117 بازدید | 12 پست

چند سالگی بردین 

برگردین بازم میبرین؟

چه نکاتی رو اولویت بزارم برا انتخاب مهد 

به من گفتن بهداشتشون خوب نیست حتی اگه سه ستاره باشه 

گفتن مربیاشون عصبی میشن بد رفتاری میکنن ، و به جاش ببرم چندتا کلاس ثبتنامش کنم اینا رو یه مربی مهد بهم گفت

نظر شما چیه 

نظر خودم اینه ک صرف نظر از قضیه بهداشت همه چی نباید گل و بلبل باشه بچه به تعارضا نیاز داره ولی همچنان موندم چیکار کنم

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿

من ۴ و نیم سالگی بردم

یک ساعت و نیم بود زمانش

خوب بود راضی بودم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جا که مثل هم نیست عزیزم

ترجیحا از وقتی ببر که بچت بتونه حرف بزنه که هم نیازشو بگه هم اگه کسی اذیتش کرد بتونه بهت بگه

من از ۳ سالکی بردم راضیم خیلی از مهدها توی تمام کلاسها دوربین دارن و اینجوری خیالت راحته

کی گفته همه مربی ها عصبی ان؟؟؟

خواهرم ۵ سالشه از اول تابستون داره میره مهد 

خیلی مربی های بدی داره یبار هواسش نبوده آب میوه ش ریخته رو لباس خودش و یکی از وسایل بازی های اونجا مربی هم کلی دعواش کرد منو مامانم هم رفتیم به مدیر گفتیم چون سابقه ش خراب یود الان چند ماهه سرکار نمیره 

خواهرمم یکماه دیگه بره نمی‌بریم مهد همون بره ی کلاس خیلی بهتره نظرمون اینه حتما زبان بره 

از نظر بهداشت که همه تقریبا مث همن و دو هفته ای یبار مریض میشه 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

ازه صد بار برگردم میبردمش 

۳ ساله شده داره میره 

قبلا به شدت خجالتی بود دوست داشت با بقیه بازی کنه اما نمیرفت اصلا اجتماعی نبود الان خیلیی بهتر شده تا بچه میبینه میره باهاش بازی میکنه حرف زدنش بهتر شده 

اما مشخصه درونگراس منم زیاد توقع ندارم ازش

اره منم خیلی گشتم ولی یه دونه مهد پیدا کردم دوربین داشت و مامانا هرموقع بخوان میتونن برم دوربینا و بچشونو ببینن اینجوری خیالم خیلی راحت تره 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چه مزیتایی داشت که نظرت اینه

من ی دختر ناآروم داشتم که ی خرید رفتن و باهاش بیرون رفتن برام کابوس شده بود

ولی از وقتی مهد رفته ۱۸۰درجه تغییر کرده

کلی فهمیده تر شده،شرایط رو میفهمه،به حرفم گوش میده و اتفاقا خواب و غذاش هم اوکیرشده

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

در مهد درصد قابل توجهی به بچه ها استقلال ،اجتماعی بودن و احساس مسئولیت پذیری آموزش داده میشه 

و ناخودآگاه یاد میگیرند 

بهداشت  به نوع انتخاب اون مکانی که شما ثبت نام میکنید بستگی داره مهدهای خصوصی با پذیرش های کم 

جای نگرانی نداره

نمیشه که بچه ها را در یک کالبد شیشه ای پنهان کرد که بیماری سراغشون نیاد 

به هر حال آلودگی همه‌جا هست زیادی وسواس به خرج دادن 

خوب نیست 

بدن بچه ها باید به محیط بیرون هم عادت داشته باشه تا مقاوم بشند‌

من به شخصه راضی بودم 

هم به لحاظ آموزشی هم به لحاظ امنیت و روحیه دخترم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍