حدودا اواخر تیرماه بود رفتم سونو و فهمیدم پلی کیستیکن تخمدانام. به گفته دکتر خفیف بود ولی همچنان نگرانشم، پریودام منظمن هنوز. علائمم دارم، ریزش موی شدید که با هیچ قرص و شامپویی اوکی نشد، آکنه هامم هیچجوره خوب نمیشن نه خودشون نه جاشون. و موهای زائد حتی تو مسخره ترین جاهای بدن. میشه بگید چیکار کنم که این علائم کنترل بشن یکم و pcoم بدتر نشه؟ خیلی نگرانم بابت بدتر شدنش و اینکه درمان نداره بیشتر رفته رو اعصابم.. دوست ندارم در اینده دچار مشکلای جدی تری بشم و قیافم از حالت دخترونه دربیاد و شبیه مردا بزنه. لطفا اگه روش درمانی و رژیمی هست که ازش نتیجه گرفتین بهم بگین.
ورزش ، قند نخور . اما اینا هم تضمینی نیستن . سبک زندگی خوبی باید داشته باشید و اگه اضافه وزن دارید وزن کم کنید من شدید دارمش و خودش باعث شده وزن کم نکنم و چندتا عامل دیگه مثل کم کاری تیروئید. ولی حتما سبک زندگیتو بهتر کن
بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
ورزش و پیاده روی روزانه ،حذف قند و لبنیات ،فست فود ،غذاهای فرآوری شده و کنسروی ، کاهش وزن ،بیشتر چون مقاومت ب انسولین هم وجود داره ،سعی بر اینکه برنج و ...کم خوردن
اصلاح سبک انجام بده من خودم پلی کیستیک شدید داشتم ضخامت دیواره رحم فیبروم و کیست پزیودام تا منظم بود وزنم میرفت بالا اصلاح سبک زندگی انجام دادم و خواب و ورزشم رو تنظیم کردم در کل سه ماه طول کشید من میخواستم اقدام به بارداری کنم بخاطر مشکلم نمیشد ولی بعد سه ماه اصلاح سبک باردار شدم
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍