2777
2789

سلام. کارفرما حقم رو خورده. اداره کار شکایت کردم امروز جلسه دومه. ممنون میشم دعا کنید ان شالله بتونم بدون استرس صحبت کنم حقم رو بگیرم. واقعا ظلمه حق کارگر رو بخوری. خدا ازش نگذره. خدا رو شکر کارم جای دیگه داره درست میشه ازونجا اومدم بیرون واقعا ادم برای کیا کار میکنه! یه مشت خدا نشناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگیری ان شاء الله، من خواهرم مهندس شرکتی بود طرف برای که حقش نده الکی به خواهرم تهمت دزدی زد، اما شکایت کرد خواهرم طرف رو چلوندن تازه دوبرابر چیزی که میخواست از خواهرم بالا بکشه از حلقومش دولت کشید بالا. به علاوه هزینه بیمه و... جریمه برای ادعای شرف و... برای بیمه هم شکایت جدا کن طرفو چنان میچلونن که اسمش یادش بره. 

میگیری ان شاء الله، من خواهرم مهندس شرکتی بود طرف برای که حقش نده الکی به خواهرم تهمت دزدی زد، اما ش ...

ممنونم ان شالله

توکل ب خدا

واقعا دلم خنک شد خوب کاری باهاشون کرده

اداره کار خودش حق رو به کارگر میده اما اگه خدای نکرده کار به دادگاه رسید بابام قاضی هستش قانون رو میدونه اونجا دیگه از حقم کوتاه نمیام. 

ممنونم ان شاللهتوکل ب خداواقعا دلم خنک شد خوب کاری باهاشون کردهاداره کار خودش حق رو به کارگر میده ام ...

صد درصد حق به شما میدن نگران نباش. حالشو بگیر برای بیمه هم جدا باید شکایت کنی. بیمه رو هم شکایت کن ازش خدانشناسا. میشناسم کسی که دخل کافی شاپش روزی 100 میلیون میزنه بعد به کارگراش 6 تومن میده فوقش 8 تومن بدون بیمه. بعد بچه هاش هی میرن خارج و ولخرجی میکنن. روی دوش و شانه های مردم خودشون رو با دزدی میکشن بالا. 

صد درصد حق به شما میدن نگران نباش. حالشو بگیر برای بیمه هم جدا باید شکایت کنی. بیمه رو هم شکایت کن ا ...

ممنونم از کامنت قشنگت دلگرم شدم. باشه چشم

دقیقا اینا هم میلیاردی درامد دارن اما زورشون میاد حق کارگر رو بدن. 

جملت تا قیامت حق بود.