2777
2789
عنوان

به نفرین اعتقاد دارین

228 بازدید | 20 پست

برای یه آدمی که خیلی پولداره کار کردم اما حقم رو خورده. البته ازش شکایت کردم اما خب مدرک محکمی ندارم ان شالله ک رای به نفع من باشه

من نفرینم زود اثر میکنه اما خب با این شخص که دیگه در ارتباط نیستم بدونم. ولی خب همون موقع هم زندگیش خوب نبود ۲ بار زن طلاق داده بود و مجرد مونده بود جایی هم میرفت بهش نمیدادن ب خاطر مشکلاتش

ب نظرتون بدم رفیقام به طور نامحسوس حالشو بگیرن؟ یا بسپارمش ب خدا

قرار نیست در مقابل رفتار اشتباه واکنش اشتباه نشون بدی ! 

همین که این آدم رو نمیبخشی 

مطمئن باش حالش گرفته میشه !

نیازی نیست دوستان کاری کنند باهاش

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست در مقابل رفتار اشتباه واکنش اشتباه نشون بدی ! همین که این آدم رو نمیبخشی مطمئن باش حالش گر ...

اوکی ممنونم از راهنماییت. بله تا قیامت نمیبخشمش .ان شالله به حق ۵ تن خدا جوابشو بده از حق کارگر خوردن نداره از گلوش پایین نره. 

اگ دعاهات گیراس درحق من دعاکن که محتاجیم ب دعات عاجزانه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
منم قبلا یکنفر اینکارو باهام کرد خیلی ادم زورش میادولی خب مطمئن باش پسش میده کارماکارشو خوب بلده جوا ...

بله واقعا درست میگی کارما جوابشو میده. بالاخره این دنیا هم نشد اون دنیایی هم هست

اوکی ممنونم از راهنماییت. بله تا قیامت نمیبخشمش .ان شالله به حق ۵ تن خدا جوابشو بده از حق کارگر خورد ...

مطمئن باش خداوند جواب اون هم میده 

جواب توی مظلومی که برای حقت تلاش کردی و برای گرفتنش اقدام کردی و .. هم میده ! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

منم نفرینم خیلی زود میگیره و وقتی اینو متوجه شدم هیچ وقت دیگ کسیو نفرین نکردم فقط میسپرم ب خدا ، شما ...

من میسپارمش ب خدا ولی دلم طاقت نمیاره ببینم طرف حقم رو خورده خوب و خوش زندگیش رو بکنه البته میگم ان شالله خدا جوابشو بده. 

ممنونم از کامنت قشنگت.

🙏

بسپرش به خدا . خدا خودش حواسش به بنده هاش هست 

تو آهنگ نگران منی مرتضی پاشایی اینجاشو خیلی دوست دارم که میگه . اینجا یاد خدا میوفتم:

یه غرور یخی یه ستاره ی سرد

یه شب از همه چی به خدا گله کرد

یهدفعه به خودش همه چی رو سپرد

دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد.

نگران منی به تو قرصه دلم

تو کنار منی نمی ترسه دلم

بغلم کن ازم همه چیمو بگیر

بذار گریه کنم پیش تو دل سیر

مگه میشه باشی و تنها بمونم

محاله بذاری محاله بتونم

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍