2777
2789

سلام دوست گلم

کرم ژل لاغری بلیتا تنها ژلی تو ایران هست ک تاییدیه وزارت بهداشت و علوم پزشکی رو داره

بیاید تل گرام تا راهنماییتون کنم تاثیرش فوق العاده ست

09109395964

✅ کرم ژل لاغری  W&B

⭕️ آنتی سلولیت، محرک چربی سوزی، کاهش دهنده سایز

⭕️ یک محصول آنتی سلولیت حاوی منتول که با جذب سریع و ایجاد شوک دمایی در پوست باعث خون رسانی بهتر و رسانش اکسیژن بیشتر به محل چربی شده و در نتیجه منجر به افزایش متابولیسم سلولی می گردد و قادر است چربی های فشرده) سلولیت( را از بین برده و به بدن شکل و فرم دهد.
⭕️ همچنین با دارا بودن ترکیباتی مثل اِل کارنیتین و کافئین باعث بالا رفتن متابولیسم و چربی سوزی بدن می گردد و در عین حال با ترکیبات مؤثر خود مانع  از ترکهای ناشی از چاقی، لاغری و کشیدگی های پوست در اثر ورزش می شود.
⭕️ از آنجا که مواد داخل این محصول بر پایه آب است به سرعت جذب شده و شما می توانید به برنامه روزانه خود به راحتی ادامه دهید.

👍    افزایش چربی سوزی و دفع سموم بدن (سلولیت)
👍    کاهش سایز بدن و یکدست کننده سطح پوست
👍    کاهش لیپوجنیسیس  (ایجاد سلول های چرب)
👍    افزایش لیپولیسیس (تجزیه سلول های چربی)
👍    افزایش خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش ترکهای پوستی  (استرچ مارک)

👈 ترکیبات موثر: ال کارنتین، کافئین، گوارانا، منتول، روغن زردآلوی ژاپنی، گیاه هیتر و جونیپر

گروه مشاوره
https://t.me/joinchat/AyVcvAxr14t3ZzVoo8cJvg
کانال
join  @hamchomah

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.