2777
2789
آره واقعا. پیر میکنه آدمو

خیلی سخته خدا بهت ارامش بده بعد ۳سال باید کمی دلت اروم میشد بابد حتما بری تراپیست .

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
خیلی سخته خدا بهت ارامش بده بعد ۳سال باید کمی دلت اروم میشد بابد حتما بری تراپیست .

تراپیستم میرم تا چند ساعت اول حالم خوبه ولی بعدش باز میشم همون آدم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید یکی از اتاقامون پشت دره همیشه امشب داخل بود به همسر و دخترمم پرسیدم گفتن ما نبودیم حالا دارم سک ...

😰کاریت ندارن اینا ملک خیر هستن برکت دارن

تراپیستم میرم تا چند ساعت اول حالم خوبه ولی بعدش باز میشم همون آدم

پس حتما تراپیستت خوب نیست بعضیا بهت تلقین میکنن که همیشه نیاز به تراپیست داری بلاخره به عنوان مشتری تورو میبینه ادم وجدان کمه.اگه کمی بهت مکرده یه چند ماه به نظرم نرو پیش تراپیست این فکر رو هم که غم داری و نیاز به تراپیست رو فراموش کن قول میدم دو ماهه خوب میشه حالت

پس حتما تراپیستت خوب نیست بعضیا بهت تلقین میکنن که همیشه نیاز به تراپیست داری بلاخره به عنوان مشتری ...

نمیدونم واقعیت فکر میکنم اگه قرار بود حالم خوب شه با ازدواجم این اتفاق میفتاد چون بلاخره یه آدم جدید اومده تو زندگیم که حامیمه و کلی بهم محبت میکنه ولی بازم خوب نیستم 

فکر کنم فقط باید تا آخر عمرم تحمل کنم 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

ساعت ۴ شوهرم پاشد بره ماموریت تا دو روز نیست اومد بوسم کنه بیدار شدم بعدم دیگه ترسیدم بخوابم کنار نوزادم دراز کشیدم هوا روشن بشه بچمم داره نق نق میکنه الانا واسه شیر بیدار میشه آزه شده همین الانم دلم گرفته منتظرم ظهر بشه بعد ناهار برم خونه داداشم تو خونه تنها بیشتر دلم میگیره

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

نماز خوندم... الانم میخوام پاشم صبحونه آماده کنم و برم سرکار

بله گاهی پیش میاد که بی دلیل ناراحتم و حوصله اطرافیان را ندارم و احساس تنهایی میکنم.. نمیدونم علتش چیه، گاهی فکر میکنم شاید افسردگی باشه ولی بعدش خوب میشم انگار نه انگار دیروز اینقدر غمگین بودم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بسی زیاد گشنمه ، بخوام برم آشپزخونه اهل خونه بیدار میشن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش