2777
2789
عنوان

نسبت به شوهرم هيچ حسى ندارم

269 بازدید | 19 پست

خيلى اذيتم كرده خيلى نسبت بهم بى توجهى كرده 

اصلا كوچكترين محبتى بهم نميكنه هم دلم ميخاس منم مثل بقيه باشم همسرم بهم محبت كنه هم ميگم ولش كن گور باباى محبت

اما باز كم ميارم گاهى احساس نياز ميكنم،خودمم اصلا سرد شدم 

يه هفتم نبينمش برام مهم نيست رابطه هم كه اصلا دوس ندارم باهاش داشته باشم،نميدونم چه كنم اين وضعيت و دوس ندارم 

گاهى ميگم شايد با يكى ديگه ازدواج كرده بودم الان زندگى آروم و خوبى داشتم حداقل كوچكترين و طبيعى تربن خواستمو برطرف ميكرد،خودم كاملا احساس ميكنم كم حوصله بداخلاق و بى احساس شدم يه بچم دارم كه كارو برام سخت كرده 

تهديدم ميكنه ميگه نميزارم رنگشو ببينى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا هرچى ،الان داغونم

میخام از تجربتون استفاده کنم ببخشید اگه پرسیدم 

میشه بگید گول حذفاشو خوردید گول وعده بعیداشو احساس رو ب عقل ترجیح دادید قبل از عروسیتون 

چیکار. کردید؟

منم نسبت به دوست پسرم مدتهاست حسی ندارم ولی نمیدونم چه جوری کات کنم که ناراحت نشه وجود داره ولی بود و نبودش انگار یکیه سینما بخوام برم تنها میرم بیرون بخوام برم تنها میرم کافه برم تنها میرم همیشه ساز مخالفه همیشه ضدحاله تنها خوبیش اینه که ازم رابطه نمیخواد

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
منم نسبت به دوست پسرم مدتهاست حسی ندارم ولی نمیدونم چه جوری کات کنم که ناراحت نشه وجود داره ولی بود ...

كات كن منم همه كارام تنهاييه ،وقتى تنهام دلم ميگيره

كات كن منم همه كارام تنهاييه ،وقتى تنهام دلم ميگيره

ارزوی یه بیرون درست به دلم مونده من شدم مرد و اون شده زن فکر کن من میشینم پشت فرمون و اون میشینه بغل دستم میگه از رانندگی خوشم نمیاد

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره