بچه ها ما اسباب کشی کردیم و خونمون هنوز تکمیل نیست یعنی نمیتونیم توش بمونیم تاوقتی ک اماده شه ،فقط پدرمادرم موندن که یسری کارای خونه رو انجام بدن
خالم یروز بهم زنگ زد گفت بیا موهامو رنگ کن من گفتم که نمیتونم و درگیر اسباب کشی هستیم ،دیگه بحث بازشد ومن براش توضیح دادم که نمیتونیم توخونه بمونیم واینا
اونم بهم گفت خودتو خواهرت بیاین خونه من بمونین چندروز ،هم بچمو کمکم نگه دارین هم خودتون اینجا بمونین(خالم شاغله و طلاق گرفته و ی پسر ۳ساله داره)
خلاصه منم گفتم باش
فردا ظهر دوباره خودش زنگ زد ب مامانم و مستقیم دعوتمون کرد گفت من دارم میرم وسایل شام رو بخرم و امشب همتون بیاین خونه من بمونین ،مامانم اولش گفت نه زحمت نمیدیم و اینا ولی خالم خیلی اصرارکرد گفت بیاین حتما
خلاصه شبش منوخواهرم خواستیم بریم اونجا ،۳بار تماس گرفتم جوابمو نداد بعد دیدم تواینستا استوری گذاشته و با پسرش رفتن رستوران
بهش پیام دادم نوشتم خاله جان خونه ای؟ جوابمو نداد
اونشب منوخواهرم مجبورشدیم بریم خونه عموم
فرداش خالم پیام داد ،پیامو بازکردم دیدم فقط چندتا ازاین ایموجی 😂 گذاشته و دیگه هیچی نگفته حتی یه عذرخواهی نکرده 
من خیلی دلم شکست واقعا ناراحت شدم
چون بارها بخاطر سرکار رفتنش بچشو گذاشت خونه ما و ما براش نگهش داشتیم با اینکه بچش بیشفعال هست و بشدت فضوله ،بارها بچش شب خونه ما مونده
بنظرتون باید ازین ب بعد چه رفتاری کنم باهاش