2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانمخودشو فدای بقیه کرده و از اول تا حالا برا بقیه همه کار کرده ولی خودش خیلی دست تنها و مریض و بی ...

با این وجود بده؟

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

همه ی دورو بریام 

چون عزیزانم بودن تحمل کردم

الان فقط یه زخم عمیق مونده رو قلبم که هیچ وقتم خوب نمیشه همین 

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
بدترین ادم زندگیم عزیزدلمه:)میدونه با چیا ناراحت میشم و ناراحتم میکنه خیلی بی رحمانه..روزی صدبار میم ...

خوب اون دیگه عزیز دل نیس

همه ی دورو بریام چون عزیزانم بودن تحمل کردمالان فقط یه زخم عمیق مونده رو قلبم که هیچ وقتم خوب نمیشه ...

چقدر سخته

فک میکنم زنداداشم با یه قسم دروغ کاری کرد که رابطه منو داداشم بهم بخوره الانم هی داستان پشت داستان پ ...

ماه پشت ابر نمیمونه

خونواده اصلی

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چقدر سخته

خیلی تلخه و دردناک

آدم روزی هزار بار می میره و زنده میشه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست