2777
2789
عنوان

یه کلمه بد از دهنم در اومد شوهرم تا الان دیوونم کرد 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3131 بازدید | 93 پست

خانواده شوهرم خیلی راحتن هر حرفی میزنن متاسفانه رو منم اثر گذاشته چند وقت پیش جلوی برادر کوچیکم یه چیزی که پیش قوم شوهر عادیه از دهنم در رفت برادرم هنگ کرد نمیدونم چیشد یدفعه گفتم واسه پسرم خیلی دلواپسم که قراره توی این جمع بزرگ شه مثلا یه دختر دارن دبیرستانیه جدیدا فحشهایی میده که به عمرم به زبون نیوردم واسه تربیت پسرم غصم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من بد نیست 😄😄🤦‍♀️🤦‍♀️این خیلی همه چی رو زشت میدونه

برو خدا تو شکر کن به خدا من از دست بد دهنی شوهرم همیشه ناراحت اصلا یه حرفایی یه چیزایی میگه که تا یه مدت اول زندگی  کلی جنگ و دعوا داشتیم الان هر کاری کردم ول نکرد منم عین خودش دارم بهش همون حرفارو میگم حتی بد تر از حرفی که اون میگه شاید اصلا عین خیالش نیست واقعیتی بده زنوشوهر به هم احترام نزارن 

خانواده شوهرم خیلی راحتن هر حرفی میزنن متاسفانه رو منم اثر گذاشته چند وقت پیش جلوی برادر کوچیکم یه چ ...

خانواده ما هم دقیقا اینجورین ولی خانواده شوهرم ۱۸۰ درجه اونوری . 

برو خدا تو شکر کن به خدا من از دست بد دهنی شوهرم همیشه ناراحت اصلا یه حرفایی یه چیزایی میگه که تا یه ...

میدونی خیلی رفتارای دیگه که واسه بقیه عادیه واسه این اینجوری نیست ، مثلا اگر بگه اینجوری بشه اگر همونجوری نشه انگار بمب اتم ترکیده ، هیچ پلن بی تو ذهنش نیست از یه جهاتی مودب و خوبه ولی از یه جهاتی این که مثلا فلان چیز باید انجام بشه اگر انجام نشه  انگار بمب اتم ترکیده ، کلا فرهنگ خانوادشون اینجوریه 

اوه فحش ناموسی دیکه واسه اینا بمب اتمه ، یه بار داشت یه چیزی تعریف میکرد بجای حروم لقمه گفت حروم زاد ...

جر الهی چی میکشی تو عزیزم 😂💔من فوش ازم بگیرن انگار دستو پا ندارم هم لال میشم هم چلاق😂

پاچیدم😂😂😂😂😂ولی خوب نیست اینجوری من دوس دارم باهم راحت باشیم

ببین‌ مثلا فیلمای اینستا رو نگاه‌نمیکنه میگه چشمامون رو کثیف میکنه همین لب و اینجور چیزا رو ها یا زنا مثلا با شور ت و سوتین ازشون فیلم میگیرن اصلا نگاه نمیکنه از این‌جهتا خوبه 😄 

میدونی خیلی رفتارای دیگه که واسه بقیه عادیه واسه این اینجوری نیست ، مثلا اگر بگه اینجوری بشه اگر همو ...

ول خانواده همسر من از اونجایی مادرشوهرم تو سری خور و آدمیه که اصلا به خودش اهمیت نداده اینا فکر میکنن زن وضیفشه  فوش بشنوه کتک بخوره هم حق نداره از خودش دفاع کنه باور میکنی تو این ده سال زندگیم با ابنا من ندیدم یه بار مادر شوهر به خودش برسه خواسته ای داشته باشه پدر شوهرم بار ها بهش بد دهنی کرده حتی به من ولی خوب خیلی ادمای بی ارزش و مزخرفی هستن بار ها تصمیم گرفتم جداشم نتونستم الانم هر روز این حرفارو ازش می‌شنوم و اعصابم میریزه به هم ولی خوب چاره ای نیست لاعقل جوابش رو میدم دلم یکم خنک میشه ولی همیشه تو حسرت اینم که به هم احترام بزاریم اینجور زندگی کردن واقعا خیلی بده 

ول خانواده همسر من از اونجایی مادرشوهرم تو سری خور و آدمیه که اصلا به خودش اهمیت نداده اینا فکر میکن ...

خدا رو صد هزاز بار شکر اینا خانوادشون عالین ، مادرشون که مقدسه برای همه بچه ها ، و واقعا هم آدم خوبیه ، پدرشون هم واقعا بزرگواره