2777
2789

جمله سوالیه نشد علامت سوال بذارم😐

ویژگی مثبت یا منفی

جسمی یاروحی

تغذیه ای

هرچی…

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سیاه شده تاثیر ترشی انار و سیر و بادمجون و پیاز که من زیااااااااااااد خوردم زیاد ها زیاد زیاد وقتی فهمیدم اینا بچه رو سیاه پوست میکنه که خیلی دیربود 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من سر پسر دومم خیلی حساس بودم و الکی گریه میکردم‌همش..پسرم هم از اول خیلی حساس بود وهمیشه گریه میکنه .واقعن میگم تاثیر اون ناآرومی وگریه هایی هست ک من میکردم

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
بلهپسر کوچکم یکم زود از کوره در میره و یقین دارم بخاطر جوشی که حاملگیش خوردم

یعنی کسایی که ارومن واقعا بچه هاشون اروم میشن؟؟

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

دخترم خیلیی جنب‌وجوش داره خییلی تحرک داره

من خودم تو بارداریم اصلا استراحت نداشتم مدام درحال پذیرایی از مهمون و حنب وجوش و اینا بودم حس میکنم تاثیر همونه

و یه چیز دیگه هم اینکه خانواده شوهرم تو دوران بارداریم خیلی اذیتم کردن و واقعا متنفر بودم ازشون الانم دخترم اصلااا باهاشون ارتباط نمیگیره حس میکنم واقعا تاثیر همون دورانه

خیلی سیاه شده تاثیر ترشی انار و سیر و بادمجون و پیاز که من زیااااااااااااد خوردم زیاد ها زیاد زیاد و ...

شما وهمسرتون واطرافیان سفیدین؟

البته من شخصا به تاثیر تغذیه معتقدم شدیدا

خیلی سیاه شده تاثیر ترشی انار و سیر و بادمجون و پیاز که من زیااااااااااااد خوردم زیاد ها زیاد زیاد و ...

مادرشوهرمم سر دخترش زیاد بادمجون خورده بود میگه به دنیا اومده بوده خیلی سیاه شده بوده ولی الان که بزرگ شده رنگ پوستش عادیه

به عنوان یه بچه میگم مامانم ویار گوجه داشت من عاشق گوجم😁

😂😂😂چه جالب