2777
2789
عنوان

خیلی نگران دایی مهربونم😢

269 بازدید | 16 پست

سلام داییم یهو حالش بد شده بردنش بیمارستان بستریش کردن،عکس و ام آری و سونو گرفتن،دکترش به خودش گفته تومور کوچیک تو سرت هست که داره رشد میکنه از طرفی هم گفتن سکته خفیف بوده ،دیسک گردن هم گفتن داری،به کل روحیه اشو از دست داده یه مشت داروی خواب آور بهش دادن، مگه میشه یهو سه تا مریضی رو باهم بگیری، اصلا نمیدونیم پیش چه دکتری باید ببریمش، خیلی براش ناراحتم😭😭😭 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالت من اصن حسی به هیچکدوم از فامیلا ندارم انقدم باهام خوبن .. تو ابن قضیه ها از سنگم فک کنم :\ ایشالا داییت خوب شه دلت شادشه

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
خوش بحالت من اصن حسی به هیچکدوم از فامیلا ندارم انقدم باهام خوبن .. تو ابن قضیه ها از سنگم فک کنم :\ ...

وا مگه میشه؟من خیلی احساساتیم طاقت دیدن بیماری و ناراحتی هیچ کس رو ندارم...

به نظرم تبلیغش به صورت اتومات میات تو تاپیک وگرنه کدوم بیکاریه که هی انلاین باشه و مرتب فقط تبلیغ بفرسته به نظرم مدیریت سایت اینطوری تنظیمش کرده

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری