سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم پاینده ایران✌🏻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله روشن میشه ،رنگشم قابل قبوله،حالا شماها یادتون نمیاد یه مدت مردم صابون و رنده میکردن با اکسیدن می زدن رو سرشون یه رنگ خیلی خوشرنگی می داد نگو و نپرس😃
میترسم خراب کنم😂همیشه میرم ارایشگاه این یبار چون حوصلم سررفته دلم میخاد تو خونه رنگ کنم
من یبار رنگ گذاشتم رو موهام خودم تو خوبه قرمز شرابی شده بود اصن اوضاعی😐😂شرابی هم نبود بخدا حنایی دیدی پیرزنا میزارن🤣
سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم پاینده ایران✌🏻