2777
2789

امتحان کن نتایج نهایی رو گزارش کن

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق من امتحان کرده بود خیلی موهاش قشنگ شده بود خودم امتحان کردم رید...

واقعا؟ موهای دوستتون چه رنگی بود عزیزم و چه رنگی شد؟ 

اشکال نداره بابا تجربه میشههه

چند دقیقهه گذاشتینش؟

‌سلام گشنمه خدافظ.
میترسم خراب کنم😂همیشه میرم ارایشگاه این یبار چون حوصلم سررفته دلم میخاد تو خونه رنگ کنم

من یبار رنگ گذاشتم رو موهام خودم تو خوبه قرمز شرابی شده بود اصن اوضاعی😐😂شرابی هم نبود بخدا حنایی دیدی پیرزنا میزارن🤣

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم                    پاینده ایران✌🏻
بله روشن میشه ،رنگشم قابل قبوله،حالا شماها یادتون نمیاد یه مدت مردم صابون و رنده میکردن با اکسیدن می ...

وای واقعاا؟؟ چقد باید بمونه؟ اشکال نداره صابون نذاریم😂

‌سلام گشنمه خدافظ.
بله روشن میشه ،رنگشم قابل قبوله،حالا شماها یادتون نمیاد یه مدت مردم صابون و رنده میکردن با اکسیدن می ...

واقعا

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

من باحنا زدم خیلی خوب شد موهام البته چندسال پیش

ترکیباتشو میگی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
من یبار رنگ گذاشتم رو موهام خودم تو خوبه قرمز شرابی شده بود اصن اوضاعی😐😂شرابی هم نبود بخدا حنایی د ...

میدونم منم میخاستم رنگ‌کنم اون رنگی شد 😂😂😂

بهترین کار اینه بری ارایشگاه

‌سلام گشنمه خدافظ.