2777
2789
عنوان

حاملم چهار هفته و دو روز

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد زود نرو بزار دیگه هفته ی هشت هیچی نمیشه نگران نباش الان باز شیش هفته بری میگه جنین تشکیل شده بر ...

آخه از دیروز درد دارم زیر شکمم و کمرم 

پاهامم گرفته

مگر مرگ ببرد مرا....
من تو بارداریم ۲ بار سونو واژینال دادم همون اوایل حتی برا تشکیل قلب هم واژینال گرفت خداروشکر مشکلیم ...

برای همه مشکل ایجاد نمیکنه 

ولی بهتره اوایل بارداری رحم زیاد دست کاری نشه 

برای بعضیا خدای نکرده لکه بینی ایجاد میشه ولی برای همه پیش نمیاد 

چیز ناراحت کننده ای نیست 

شکمی خیال آدم راحتره 

آخه از دیروز درد دارم زیر شکمم و کمرم پاهامم گرفته

طبیعیه من تا هفته ی ده و یازدهم درد بدی زیر دلم داشتم فقط چارش استراحته سونو کاری برات نمیکنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
نگران نباش اصلا بمون چهار هفته بعد برو سونو شکمی برای شنیدن قلب دو هفته بعد گفته بیا برای ضربان قلب ...

درد دارم 

و قبلا سابقه سقت داشتم که لکه بینی داشتم سقط شد بعد چهار ماه دوباره باردار شدم که خدارو شکر واسه پسرم مشکلی نبود 

الان واسه این میترسم مثل دفعه اول شه

مگر مرگ ببرد مرا....
دقیقا چ جالب ی راست سونو آن تی داده دوستمون 😂

کسایی که پریود نامنظم دارن اینجوری میشن ولی بهتره ادم یه راست میره تو ماه چهارم استرساشم دیگه تموم شده راحت لذت میبره😁

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
نمیدونستم میرفتم ورزش احساس درد زیر شکم داشتم چون دستگاه هم داشت شک نمیکردم درضمن پریودم میشدم ولی ک ...

چ جالب بارداریت مثل مادرشوهر من بوده 😂چجوری با دستگاه حامله شدی؟دستگاه جابجا شده بود؟یا اینکه از موعدش گذشته بود ؟

درد دارم و قبلا سابقه سقت داشتم که لکه بینی داشتم سقط شد بعد چهار ماه دوباره باردار شدم که خدارو شکر ...

نتزس عزیزم 

بیشتر استراحت کن 

قرار نیست یه اتفاق بد دوباره تکرار بشه 

فکرت رو پیش این چیزا نذار و ذهنت رو درگیر نکن 

کسایی که پریود نامنظم دارن اینجوری میشن ولی بهتره ادم یه راست میره تو ماه چهارم استرساشم دیگه تموم ش ...

دقیقا چهار ماه تموم شده خیلی حال میده آدم سورپرایز میشه دوستمون میگه با دستگاه باردار شده و منی ک گفتم بعداز زایمانم برم دستگاه بزارم الان میترسم دیگ 😂😐