بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اعصاب راحت میخواد فکر آزاد جیب پر پول شوهر خوب و پشتوانه همه اینا به مادر خوب بودن ربط داره خواهرم یه جا میره کار میکنه خیلیییی پولدارن هی میگه صاحبکارم بهترین مادر دنیاست واسه بچش میگم آخه خواهر من یارو ۲ تا کارگر واسه کارای خونه اش داره دو تا پرستار شبانه روزی واسه بچش آخه دیگه چه مادر نمونه ای میخوای شاد نباشه نخنده به بچش اهمیت نده بازی نکنه
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
خب ۱۱ با بچه دو سه ساله خیلی فرق داره ،بیشتر سعی کن باهاش رفیق باشی ،به حرفاش بدون قضاوت گوش بدی ،از خودت نترسونیش ،وقتی میاد چیزیرو برات تعریف میکنه مثلا کار اشتباهی کرده ،دعواش نکنی و بگی ممنون که گفتی ولی مارت اشتباه بود ،راهنماییش کنی ،به سوالاش خوب جواب بدی قبل از لینکه جامعه مغزش رو شست و شو بده هودت راه درست رو بهش نشون بدی و ....