2777
2789
عنوان

رابطه درسی با پسر

230 بازدید | 21 پست

به تازگی با یه آقا پسری آشنا شدم از طریق کامنت های پست درسی که اومد ازم راهکار خواست بعد دیدیدم که همدردیم و هردوتون برای سومین بار میخواییم کنکور بدیم درسش خیلی خوبه درصد های کنکور ۴۰_۵۰ بوده فقط نهایی دو بد داده حالا قرار شد باهم درس بخونیم و شب ها گزارش کار بدیم و راهکار به هم بدیم بنظرتون رابطه درسی با این پسر غلطه ؟ مامانمم از این موضوع خبر داره و گفته مشکلی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم این تصور برای ما دختر ها پیش اومده که پسرا هیولان و با ما دخترا فرق دارن آدمم می‌ترسه میگه ن ...

الان کامنتارو میخونم میفهمم ایران درست نمیشه

چرا؟

چون حتی نتونستن یه رابطه اجتماعی داشته باشن

کوچکترین چیزو ب عشقو عاشقی ربط میدن

بد میندازن گردن هوس بازی پسرا

چرا نینی سایتیا اینطورین

چرا با ی دختر درس نمیخونی ؟

ما اتفاقی با هم آشنا شدیم واقعا همدردیم من اصلا اولش همچین قصدی نداشتم ترجیحمم درس خوندن با یه دختر بود اما وقتی دیدم درسش خوبه و واقعا هدف داره قبول کردم 

آخرش بهم حس پیدا میکنید وابسته میشید دیگه نمیتونین درس هم بخونید

چطوری میشه از راه دور بهم حس پیدا کنیم من هیچ وقت تجربه رابطه با پسرا رو نداشتم یعنی نمیشه حس رو کنترل کرد ؟ 

ما اتفاقی با هم آشنا شدیم واقعا همدردیم من اصلا اولش همچین قصدی نداشتم ترجیحمم درس خوندن با یه دختر ...

خب وقتی مادرت در جریانه و از خودتم مطمئنی این کارو بکن نهایتا دیدی داره به حاشیه کشیده بشه بلاکش میکنی دیگه

الان کامنتارو میخونم میفهمم ایران درست نمیشهچرا؟چون حتی نتونستن یه رابطه اجتماعی داشته باشنکوچکترین ...

آره واقعا قبول دارم ما دخترا رو الکی از پسرا ترسوندن ما به هم گفتیم فکر میکنیم اصلا همکلاسی هستیم بهش گفتم اصلا من جای خواهرت 

خب وقتی مادرت در جریانه و از خودتم مطمئنی این کارو بکن نهایتا دیدی داره به حاشیه کشیده بشه بلاکش میک ...

درست میگید اگر دیدم حسی بینمون بوجود اومد قطع رابطه میکنم