2777
2789
عنوان

جشن شکوفه های کلاس اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 71 پست
قربونتون برم شما بزرگوارین و به من لطف دارین❤بله مخصوصا ذوق بچه رو که می بینم هی کنجکاوه که چی می پو ...

عزیزم خداحفظتون کنه برای هم💚 ایشالا خدا نسل انسان های شریفی مثل شما رو زیاد کنه تا هم بچه ها هم پدر و مادرا در آرامش باشن چه روحشون چه جسمشون💞

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
عزیزم خداحفظتون کنه برای هم💚 ایشالا خدا نسل انسان های شریفی مثل شما رو زیاد کنه تا هم بچه ها هم پدر ...

شرمنده می کنین 

انشالله سایه همه مامانا بالاسر بچه هاشون باشه❤❤

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی من مامان نیستم معلمم امسالم پایه اولو دارم امیدوارم همشون موفق باشن و اینده درخشانی برای خودشون ...

سلام نمیدونین امسال چه تاریخی جشن شکوفه ها برگزار میشه؟و اینکه همه مدرسه ها تو یه تاریخ جشن میگیرن؟

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من مدیر دبستانم دخترم میره پیش دبستانی ومحل خدمت خودم مشخص نیست اینقدر مغزم خسته اس هیچ اشتیاقی ندار ...

سلام عزیزم امسال چه تاریخی جشن شکوفه ها برگزار میشه ؟

همه مدرسه ها تو یه تاریخ میگیرن؟ 

ما می‌خوایم بریم مسافرت ۲۸برمیگردیم نمی‌دونم چی کار کنم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بله همه مدارس کشور یه روزه ،هنوز اعلام نکردن

اگه شرکت نکنیم مشکلی داره؟ واجبه ؟

نه ولی بچه ها دوست دارن ،صف گرفتن و کمی از قوانینو یاد میگیرن

ممنونم عزیزم .لطفا اگه از زمانش مطلع شدی بهم بگو