2777
2789
عنوان

جشن شکوفه های کلاس اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جشن الفباش نیست اما جشن شروع پیش دبستانیشه

من خیلی حس عجیبی دارم که به عنوان مادرش برم اونجا

چون من تازه به زندگیشون اضافه شدم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

چرا دوست نداره اونجا؟

مدرسه اشو عوض کردم عزیزم پسر بزرگم تایم بعدازظهر دومیم تایم صبح نگرانم بغض دارم حالا مدرسه ک شروع بشه گریه هاو استرسای منم شروع میشه دانش آموزان منطقه ما زیادی بی ادبن و پاچه گیر دورازجون بخاطر این مشکلات مدرسه اشوعوض کردم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

خانم معلم عزیز پیشاپیش خدا قوت مرسی تو تاپیکم شرکت کردین

سلامت باشی عزیزم،خداقوت ب شما ک میدونم بیشتراز دانش آموزها انرژی میزارید تواین مسیر💗

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
مدرسه اشو عوض کردم عزیزم پسر بزرگم تایم بعدازظهر دومیم تایم صبح نگرانم بغض دارم حالا مدرسه ک شروع بش ...

نگران نباش دوست پیدا می کنه

البته من خودم دیگه از کلاس هفتم به بعد با کسی دویت نشدم

اتفاقی برام هم نیافتاد به خاطر اینکه با کسی دوست صمیمی نشدم الانم معلم شدم 

درکل نگران نباش خوب کردی مدرسه اش رو عوض کردی 

من مدیر دبستانم دخترم میره پیش دبستانی ومحل خدمت خودم مشخص نیست اینقدر مغزم خسته اس هیچ اشتیاقی ندار ...

عریزم درکت میکنم چون خودم کارمند بودم تا همین تابستون با حقوق عالی با ساعت کاری کم ولی ترجیح دادم استعفا بدم خیلی تصمیم سختی بوو برام ولی پسرم بهم احتیاج داشت روحیه ش به هم ریخته بود من شما را خستگیت را درک میکنم و این هم بگذرد شاد باش و شادی را به بچت انتقال بده