مامانهای کلاس اولی سلاااااام عزیزان دلم بیاین بگین جشن شکوفه های گل های زیباتون کی شروع میشه و حستون چیه
خودم حس بغض نگرانی شادی خوشحالی تمام حس های متناقض را با هم تجربه میکنم پسرم بزرگ شده کلاس اولی شده انگار همین دیروز بود زایمان کردم دکتر داشت بخیه میزد و پسرم رو تخت نوزاد گریه میکرد گفتم تو رو خدا بچمو بزارین بغلم تا گذاشتن روسینم پسرم اروم آروم شد اخی یادش بخیر خودم همسن پسرم بودم اینقدر ذوق زده بودم نمیدونم چزا اینقدر احساسی شدم اشکم در اومد اوفففف امیدوارم بچه هامون سال شاد و پر از موفقیتی داشته باشن ... بیایین یه کم باهام حرف بزنید 😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مدرسه اشو عوض کردم عزیزم پسر بزرگم تایم بعدازظهر دومیم تایم صبح نگرانم بغض دارم حالا مدرسه ک شروع بشه گریه هاو استرسای منم شروع میشه دانش آموزان منطقه ما زیادی بی ادبن و پاچه گیر دورازجون بخاطر این مشکلات مدرسه اشوعوض کردم
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
من مدیر دبستانم دخترم میره پیش دبستانی ومحل خدمت خودم مشخص نیست اینقدر مغزم خسته اس هیچ اشتیاقی ندار ...
عریزم درکت میکنم چون خودم کارمند بودم تا همین تابستون با حقوق عالی با ساعت کاری کم ولی ترجیح دادم استعفا بدم خیلی تصمیم سختی بوو برام ولی پسرم بهم احتیاج داشت روحیه ش به هم ریخته بود من شما را خستگیت را درک میکنم و این هم بگذرد شاد باش و شادی را به بچت انتقال بده