2777
2789
عنوان

احساس سرخوردگي ميكنم😔

142 بازدید | 7 پست

٢٦ سالمه متاهلم ليسانس حقوق هم دارم چند ساله دانشگام تموم شده نميدونم چه شغلي رو انتخاب كنم.دلم وكالت ميخواست اما خيلي سخته و شوهرم گفت تو دادگاه رفتن اذيتت ميكنه.اصلا نميدونم به چي علاقه دارم.يه بار گفتم كيك خانگي درست كنم ديدم نميتونم و خيلي حوصله ميخواد.كلا موندم چكار كنم خيلي احساس پوچي ميكنم چيكار كنم.

عزیزم منم لیسانس حقوقم. و فعلا کاری نمی کنم.اصلا نگو سخته. استارت بزن. لا اقل برای ارشدت اقدام کن. من که میخوام به امید خدا. البته من منتظر تکمیل ظرفیتم. اگر قبول نشدم با صبر و حوصله میخونم برای ارشد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چه جالب. یکی مثل خودم دیدم. البته من اون احساس سرخوردگی رو از خودم دور میکنم و امیدوارم. سعی کن دنبال وکالت بری. خیلی خوبه. سخت نیست

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم لیسانس حقوقم. و فعلا کاری نمی کنم.اصلا نگو سخته. استارت بزن. لا اقل برای ارشدت اقدام کن. م ...

دلم ميخواد برا ارشد بخونم اما يكي از استادام كه خيلي هم مهربون بود گفت اول شغلت و انتخاب كن و سركار برو بعد ارشد بگير.آخه ارشد بگيري بازم تو خونه باشي چه فايده😔

دلم ميخواد برا ارشد بخونم اما يكي از استادام كه خيلي هم مهربون بود گفت اول شغلت و انتخاب كن و سركار ...

خب اگر حس میکنی باید اول کار کنی, دنبال آزمو ن وکالتت باش. حتما موفق میشی. منم تو فکر آزمون وکالت هستم اما امسال نمیتونم چون آماده نیستم. ولی بیکار ننشین

ان شالله كه موفق بشي عزيزم🙏🏻 برا منم دعا كن

ان شالله عزیزم. محتاجم به دعا. ان شالله حاجت روا بشی و موفق