2777
2789
عنوان

توراخدا بیاین حالن بدههه

115 بازدید | 17 پست

اقا من  همین الان ی اهنگی گزاشتم ب مامانم گفتم شب عروسیم قراره با تو با ابن اهنگ برقصم

گفت شاید اون وقت من نبودم با پا زدم بش 

گفت چیه  هانیه دخترخاله خواب دیده

واییی

خواب دیده که مامانم انگاری میخاد بمیره

بعد انگار ی لیوان ابم دستشه  مامانم  میگفته پیمونه عمر منم مثل این لیوان اب  پر شده

بعد دست خالم یا دختر خالمو فشار نیداده میگفته زهرا ینی منو میسپارم ب شما بعد انگار داداشاامم ریش گزاشته بودن

و یکیش گریه میکرده یکیش گریه نمیکرده

الان ماماتم پاشد رفت اون اتاق من دارم دق میکنم 

لطفا اگ میدونین تعیبرش چیه بگین👋🏿

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میمیره شک نکن

خاک عالم تو سرم میشه من دق میکنم

من دارم میمیرم کاش من همین الان بمیرم

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..

اینکه تعبیرش خوبه.یعنی طول عمر مامانت زیاده،انشالله. کلا خواب دیدن همیشه تعبیر نداره وقت و زمان و به هزار شرایط بستگی داره،اما تعبیر کلی خواب شما خوبه. آب روشنایی و پاکی هست،نشانگر صداقت و با ایمان بودن، 

خدایا همیشه برای همه مردم بهترینا رقم بزن،همه از ته دلشون شاد باشن  
بابابا جان چرا حالیت نیستوقتی خواب ببینی کسی مرده عمرش طولانی میشع...قبول نداری بزن گوگل بخون

داشته میمرده نمرده بوده که