2777
2789

یسری رفتاراداره  ک درست نیس بارها گوشرد کردم ناراحت شدم گریه کردم التماس کردم هربارخواستم راجعبش حرف بزنم بهم اجازه نداد گفت بس گفت کش نده فقط خواست فراموش کنم نخواست ریشه ای حل بشه الان طوری شده اونقدر ناراحتم ک دارم ازش سرد میشم شوهرای شما هم وقتی بحثی پیس میادنمیخوان حرف بزنن حل بشه؟؟! بهتون میگن بس کن کش نده؟؟ مسائلمون اونقدر روهم جمع شده حس میکنم دارمسرد میشم ازش منی ک طاقت دوریشو نداشتم وقتی پیام میده حالم بدمیشه یادتوهیناش میوفتم توبحثا زخم زبون میزنه میگ همه میگن تواخلاق نداری وقتی میگم تودهن بینی میگ توروانی بخوام بگم شوهرم چکارا کرده طولانی میشه ولی ازتون میخوام بهم بگین چکارکنم تواینشرایط🙏🏻 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه...قلقشو ب دست بیار وقتی حالش خوبع با آرامش بگو 

البته اگ قلق داشته باشد شوهر من که هیچ قلقی ندارع 

بچه ها چجوری شوهرمو راضی کنم از ساختمون مادرش بلند بشیم خستم خیلی شوهرمم نفهمه ب تمام معناست

بله همه مردا همیننمیدونی بایذ چیکا کنی؟ بیتفاوتیهیچ راه دیگه ای نیستهرکاری کنی بدتر میشن جنگیدن فاید ...

اصلا نمیخوادراجع ب اون مسئله حرف بزنه فقط، میگ کش نده اینطوری اون بحث حل نشده باقی میمونه وهمه چیزبدترمیشه

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

اصلا نمیخوادراجع ب اون مسئله حرف بزنه فقط، میگ کش نده اینطوری اون بحث حل نشده باقی میمونه وهمه چیزبد ...

میدونی عین منو شوهرم همدیگرو نمی‌فهمید و شوهرت چون نمیخاد بینتون بحثی پیش نیاد و دعوا نشه میگ کش نده

شوهر منم همینه...قلقشو ب دست بیار وقتی حالش خوبع با آرامش بگو البته اگ قلق داشته باشد شوهر من که هیچ ...

خسته شدم دیگ مثلا یکاری میکنه اشتباه میگم نکن بحث میشه شروع میکنه ب توهین کردن ب یساعت بعدپیام میده انگارن انگاراتفاقی افتاده میگم ناراحتم میگم کش نده نرو ب گذشته!! 

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

باید جدی بشی 

ومحکم بگی عرضه نداری یک مسئله رو‌حل کنی همشش مثل این زنا چادر به کمرت میبندی و اول مغلطه میکنی بعدم کلا صورت مسئله رو‌پاک میکنی یه ذره راه حل یه ذره درک کردن 

یه ذره صحبت هیچی بلد نیستی😐

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
میدونی عین منو شوهرم همدیگرو نمی‌فهمید و شوهرت چون نمیخاد بینتون بحثی پیش نیاد و دعوا نشه میگ کش نده

ولی اون بحثا پروندشو بازمیمونه حل نشده باقی میمونن

😊بلاخره شد🕊✨🤲🏻😊

شوهر منم همینه 

مستقیم و با تنش بگم‌گارد میگیره 

در آرامش وسط صحبتا میگم 

مثلا دارم از خوبی هاش تعریف میکنم غیر مسقیم یا مستقیم به اون موضوع اشاره میکنم 

اینجوری سکوت میکنه و میره تو فکر 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

تو دعوا که هیچ چیزی حل نمیشه تو خوشیا از چیزایی که دوست داری صحبت کن باید بگی دوست داری چطوری رفتار کنه نه که چیکار نکنه

به مرور جواب میده اما شدنیه 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈