2777
2789
عنوان

نوستالژی 🧸

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 47 پست
💔💔💔💔💔😔😔😔😔چه روزگاری بوود! انگار بعد 98 دیگه دنیا خوابید.

عاقا تو بگو چند سالته😁

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وقتیکه برادران فیتیله کارت اهدای عضو گرفتن آنقدر گریه کردم براشون😂

🤣🤣🤣🤣🤣

وای یه تیکه داشت برنامشون‌ اولش میگفت از محبت خارها گل می‌شود بعد میرفتن کمک و کارهای خیر 

چقدررررر زااررر زدم 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
20چطور استاد؟ 😂

من چرا فک میکردم بچه مچه داری مهندس😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان برنامه های زمان ما با سریال های زمان ما خیلی بهتر از این برنامه و سریال های امروزی هست مثل همین ...

آره اصلا برنامه های اون موقع یه چیز دیگه بود هیچ وقت مثل اونا دیگه درست نشد

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
دهه 80 بیشتر از سنش بزرگ شد متاسفانه.. دکتر.! 😂

خلاصه استادم دکترم چی هستم دچار دوگانگی شدم😂😂😂

دقیقا یادمه اول اسفند بود چند روز مونده بود به انتخابات و...که کرونا اومد دیگه تر زده شد تو همه چی

خدا می دونه که چی شد و چی گذشت که که کل دنیا این شکلی شد! 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن!