2777
2789

نه خیلی..تایپیک قبلم کسایی بودن گفتم جز من اگ‌کسی تنهاست دوست پیدا کنه مشخصات خودمم گفتم تایپیک قبل...

و اگه ممکنه دوستی نداشته باشه یا دوستای کمی داشته باشه ..چون من خودم هیچ دوستی ندارم و خب نمیخوام کم محلی کنه میخوام باهم پیشرفت کنیم به هم کمک کنیم...

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً چه مشخصاتی؟!😂😂

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اگه از آبادان پیدا بشه خیلی خوب میشه😁

من هستم😂

ولی با توجه به تاریخ عضویتتون فکر کنم بالای ۲۰ باشین

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

مثلاً چه مشخصاتی؟!😂😂

وای..تایپیک اول گذاشتم یه همچین‌چیزایی😪😪🤣

فرعون ها نمی توانند برده هارا بوجود اورند،برده ها هم تعدادشان بیشتر است هم قدرتشان،این برده ها هستند که فرعون هارا میسازند👤👣

دوست خوب پیدا کردن خیلی سخته🥲

هی دوست پیدا میکنم، بعد از چند سال کاااات😑🤕

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

۲۹ سالمه 

منطقی ام مهربون نیستم زیاد با کسی صمیمی نمیشم با دیگران با احترام برخورد میکنم 

دوست ندارم کسی تو کارم دخالت کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن