2777
2789
عنوان

جشن عقدمه چیکار کنم 😭

380 بازدید | 38 پست

۱۹ سالمه شوهرم ۲۴ سالش 

خیلی لاغرم وزنم ۴۳ کیلو هست. قدم ۱۵۶

اصلا قصد ازدواج نداشتم چون پشت کنکوری ام 😭 پسره باور کنید ۵،۶ بار اومد مجبور شدم قبول کنم 

حتی اومد گریه کرد پیشم توی اتاق وقتی حرف زدیم گفت عاشقت شدم من دیوونم قبول کردم 😭😭😭

الان با این لاغریم لباس عروس پیدا میشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا

اتفاقا مثل عروسک میشی‌

چاقی هست که چاره نداره

لباس عروس که پف داره دامنش یه سوتین اسفنجی هم بزن توش پنبه پر کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

چه دلیل مسخره ای واسه ازدواج، به نظر من تا دیر نشده به تاخیر بنداز و بگو کنکورم تو اولویته.

اگر دوستت داشته باشه صبر می کنه.

اگر الان بخوای ازدواج کنی باید قید درس و دانشگاه رو بزنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بله چرا پیدا نشه اولا که خب نهایت میدی مزون اندازت میکنه

لباس زیرهای مخصوص زیادی هست که بدنت رو خوش فرم نشون بده

تا موقع عقد هم  هر روز سویق سنجد با شیر بخور یا مثلا جوانه گندم پدرشو با شیر یا آب میوه کلی وزن میگیری

اصلا کاری به لاغریت ندارم !!

چرا وقتی قصدشو نداشتی قبول کردی خب ؟ اینو تو بگو ده بارم بیاد، نمیشه تا هر پسری اومد خاستگاری دو قطره اشکی ریخت جوونی و زندگیمونو بریزیم پاش اونم وقتی قصدشو نداری و دوران تحصیلی 😐

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....