2777
2789
عنوان

من با این زندگی چیکار کنمممم

102 بازدید | 20 پست

میگفتن ماشین نمیدیم بهت چون گواهینامه نداری

۴ ۵ سالم هست رانندگی میکنم

الان یک سالو نیمه ک گواهینانه گرفتم هنوز نمیزارن من سوار متشین شم توجاده های خیییلیی نزدیک یعنی ۵دقیقه راه

نمیزارن بخصوص تو شب

من خستم میزنه به سرم گواهیناممو سوراخ کنم که هی ناراحت نباشم ک با وجود گواهینامه ماشین بهم نمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتما رانندگی بلد نیستی گواهینامه داشتن ک دلیل نمیشه راننده هم باشی

نه اتفاقا خوبم بلدم یعنی من خودم نمیدونم جقدر بلدم بعد میگم‌ماشین بدین بهم؟؟

کلا وسواس دارن سر اینچیزا

نمیگم گواهینانه دلیل بر بلد بودنه اتفاقا یکی از چیزایی ک خودم همیشه میگم ولی منظورم از قانونی بودنشه 

نه اتفاقا خوبم بلدم یعنی من خودم نمیدونم جقدر بلدم بعد میگم‌ماشین بدین بهم؟؟کلا وسواس دارن سر اینچیز ...

فقط بپذیر که فعلا شرایط راندن نداری و بیا از این کار بیرون 

مرسی ک درک کردین بعضیا مثل همین یه نفر تو این تاپیک سریع میگن خب بلد نیستی ک نمیزارن

برفرض بلدم نباشی آدم باید آنقدر برونه تا یه روزی بتونه حالا شما از اون مرحله رد شدی انشالله بقیشم درست میشه صبور باش 

برفرض بلدم نباشی آدم باید آنقدر برونه تا یه روزی بتونه حالا شما از اون مرحله رد شدی انشالله بقیشم در ...

بلدم بخدا رفتمم تاحالا خودشونم میدونن ولی وسواس دارن سر بیشتر جیزا وسواسی ان اینم یکی ازوناس وگرنه تو شهرستان میدن بهم 

امیدوارم‌ بگذره

میگذره زندگی همینه عزیزم نزار تهش برای یه سری موضوعات دختر اعصاب قشنگت هدر بره موهاتو سفید بشه تو تلاشتو کردی مهممم همینه دیگه الان چرا و.. نمیزارن بزار تا وقتش