2777
2789
عنوان

توبه عنوان یه دختر مجرد عشق رو

88 بازدید | 10 پست

واقعا میشه یکی ازکتک خوردن وبی احترامی لذت ببره یااینو مردونگی ببینه یاعشق حساب کنه

دختر دوست مامانم نامزد کرده 

اون روز اومده میگه کیف میکنم امیر سرم داد میزنه اگه موهام بیرون باشه ...یامانتو کوتاه بپوشم بهم گیربده.... میگه اونروزبهم گفته عقد کنیم بریم سر زندگیمون دندوناتو خرد میکنم بد لباس بپوشی 

یااون روز عصبانی شده  گفته حق نداری بری تولد پسرعموت باخانوادتم میگه کیف میکنم غیرتی میشه روم حساسع دوست دارم اخلاقشووو

من خواهرم برگشت بهش گفت توروخدا قبل عقد بیشتر فکرکن ادما قبل ازدواج یه سری اخلاقاشونو نشون میدن حواست باشه برو مشاور حتما

انگار بهش برخورد ... من خواهرم متاهله خودش خواست راهنماییش کنه قصد بدی نداشت ولی خوشش نیومد

یاد ملی راه نرفته اش افتادم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دوست پسرم داشته قبلا نمیدونم چرا خل شدع

لابد واقعا دوستش داره، وقتی یکی رو زیااااااااادی میخوای انگار عقل زایل میشه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

میگه عاشق غیرتش شدم

هنوز نمی‌فهمه غیرت مرد یعنی به کار بستنِ نهایت تلاش و کوشش در جهت رفاه و آسایش زن . هیچکدام مفهوم زندگی رو نمیفهمن و از نفهمیشون لذت میبرن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .