2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

115 بازدید | 14 پست

سلام و عرض ادب 

بچه ها من همیشه پریودم سر موقع بود. و همیشه تا پنج روز خونریزی داشتم. اما الان دوماهه که دو روز زودتر پریود شدم. ماه قبل دو روز فقط خونریزی داشتم. و روز سوم به بعد قطع شد. این ماه هم دو روز زودتر شدم. فقط یک روز خونریزی داشتم. روز دوم کم بود. و دیگه قطع شد. و یهو حالت تهوع میاد سراغم. البته بدون استفراغ. 

علتش چی میتونه باشه؟؟

البته چند ماهه اقدام برای بارداری هستم. 

کسی بوده شرایطش مثل من بوده باشه؟؟؟

سپاس از شما

تو همین نی نی سایت خوندم که وقتی باردار میشی ممکنه دوسه ماه موعد پریودت خونریزی در حد کم و یکی دو روز داشته باشی.   حالا میخوای یه آزمایش یا بی بی چک استفاده کن

تو همین نی نی سایت خوندم که وقتی باردار میشی ممکنه دوسه ماه موعد پریودت خونریزی در حد کم و یکی دو رو ...

اخه ماه قبل که اینجوری شدم. بی بی زدم. منفی بود. ولی حالت تهوع نداشتم. ولی این ماه یهو حالت تهوع میگیرم. شب و روزم نداره. یهو حالت تهوع میگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه ماه قبل که اینجوری شدم. بی بی زدم. منفی بود. ولی حالت تهوع نداشتم. ولی این ماه یهو حالت تهوع میگ ...

بی بی ممکنه کاذب نشون بده.  یعنی باردار باشی و منفی بزنه.  میخوای دوباره امتحان کن.  همین سایت یه خانمی گفته بود سه ماه پریود میشدم اخرش فهمیدم سه ماهه باردارم.

منم اقدامم و دیشب پریود شدم حالم گرفته هست ... البته ماه اولم بود

شما تاریخ تخمک گذاریتو پیدا کردی راحت؟

بی بی ممکنه کاذب نشون بده. یعنی باردار باشی و منفی بزنه. میخوای دوباره امتحان کن. همین سایت یه خا ...

من اپلیکیشن گهواره  رو نصب کردم. دیگه خودش زمان تخمک گذاری رو بهم اعلام میکنه

من اپلیکیشن گهواره رو نصب کردم. دیگه خودش زمان تخمک گذاری رو بهم اعلام میکنه

منم گهواره رو دارم ولی پریودت باید منظم باشه تا دقیق تشخیص بده.  من منظم بودم این ماه دوروز زودتر شدم

منم گهواره رو دارم ولی پریودت باید منظم باشه تا دقیق تشخیص بده. من منظم بودم این ماه دوروز زودتر شد ...

من چون منظم بود. اینو نصب کردم. ولی میتونید از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنید

منم گهواره رو دارم ولی پریودت باید منظم باشه تا دقیق تشخیص بده. من منظم بودم این ماه دوروز زودتر شد ...

احتمالا شما ماه دیگه یا نهایت ماه دیگش باردار میشید انشالله

احتمالا شما ماه دیگه یا نهایت ماه دیگش باردار میشید انشالله

مرسی عزیزم.  راستی ترشحات چسبناک رو باید ملاک تخمک در نظر بگیرم یا درد پهلو؟   من سه روز ترشحات داشتم اقدام نکردم ، روز چهارم درد زیادی پهلوی راستم داشتم شبش اقدام کردم و فرداشم اقدام داشتم.  

من چون منظم بود. اینو نصب کردم. ولی میتونید از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنید

برا این ماه کیت گرفتم .  موقعی که استفاده کردم و دو خطش پررنگ شد یعنی تخمک آزاد شده یا قراره بشه؟

مرسی عزیزم. راستی ترشحات چسبناک رو باید ملاک تخمک در نظر بگیرم یا درد پهلو؟ من سه روز ترشحات داشت ...

خب هم ترشحات جز علایم تخمک گذاری هست. هم درد زیر شکم . 

به نظرم با این چیزی که شما میگین. زمان خوبی بوده واسه اقدام. 

خب هم ترشحات جز علایم تخمک گذاری هست. هم درد زیر شکم . به نظرم با این چیزی که شما میگین. زمان خوبی ب ...

الان پشیمونم میگم کاش سه روز قبلشم که ترشحات داشتم اقدام میکردم .  منتظر موندم درد پهلومم شروع بشه بعد.   درد پهلو رو ملاک آزادسازی تخمک در نظر گرفتم