2777
2789
عنوان

روغن کرچک گرفتم ولی غلیظ نیست

174 بازدید | 22 پست

بچه ها برا مژم گرفتم از داروخونه ولی رقیقه روشم زده خوراکی و ضد یبوست 

شما گفتید خیلی غلیظه برا من چرا اینجوری نیست

میشه برا سلامتی عشقم صلوات بفرستین حالش خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی تو خریدی روغن خوراکیه اونی ک استفاده موضعیه سنگین‌تره حالا بزن باید جواب بده احتمالا یه درصدیش روغن کرچکه نه همش چون خوردن روغن کرچک کلا خیلی بده دل روده رو کلا بهم میریزه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

نزنی ب مژهههه هات 

ی بوی گندی داری بعدم اصن مال استعمال خارجی نیس اسهال اوره قبل رادیوگرافی و عمل جراحی میخورن ک رودشون تخلیه شه😵‍💫

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

نزنی ب مژهههه هات ی بوی گندی داری بعدم اصن مال استعمال خارجی نیس اسهال اوره قبل رادیوگرافی و عمل جرا ...

اخه خیلیا زدن و تاثیرشو گرفتن

اونی تو خریدی روغن خوراکیه اونی ک استفاده موضعیه سنگین‌تره حالا بزن باید جواب بده احتمالا یه درصدیش ...

عی بابا کاش قبلش ازتون می‌پرسیدم

اخه خیلیا زدن و تاثیرشو گرفتن

این روغن ن 

روغنی ک از عطاری باید بگیری این ک خوراکیه و با کلی مواد دیگه ترکیب شده

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡