2777
2789

ببین من ماه دوم پدرم درومد میرفتم دستشویی یک ساعت زور میزدم گریه میکردم پاهام درد میگرفت کمرمم همینطور

ولی از اون موقع شروع کردم روزی یه عالمه میوه و سالاد و الوچه میخورم از قبل بارداریمم بهترم الان😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تو بارداریم یبوست خیلی شدید داشتم. روغن زیتون و آلو و چیزای دیگه استفاده کردم.تاثیر چندانی نداشتن.تا اینکه آب فراوون خوردم.از صبح ناشتا تا آخر شب.مدام پارچ و لیوان کنارم بود.دو روزه خوب شدم.

خدا جونم ازت ممنونم
ببین من ماه دوم پدرم درومد میرفتم دستشویی یک ساعت زور میزدم گریه میکردم پاهام درد میگرفت کمرمم همینط ...

آفرین ب تلاشت 

من چیکار کنم میوه خور شم ؟ 

تو یخچال پر میوه اس ولی من نمیرم بخورم .

یبوستم داشتم ک با خوردن شیر و سریال حلش کردم .

اگه میتونی راهنماییم کن تا علاقه مند شم ب میوه خوردن

آفرین ب تلاشت  من چیکار کنم میوه خور شم ؟  تو یخچال پر میوه اس ولی من نمیرم بخورم . یبو ...

منم میوه خور نبودم ولی وقتی یه ماه تو دستشویی گریه کردم مجبووووور شدم حالاام عادت کردم میرم کیلو کیلو میوه میگیرم همشو میخورم

اخه خیلیم حالت تهوع دارم هرچی میخورم گلاب به روتون بالا میارم نمیدونم چیکار کنم 😫

دمیترون بخور هر 12 ساعت یه بار.من هنوزم دمیترون میخورم چون حالت تهوعم خوب نشده دکترم خودش برام نوشت

اخه خیلیم حالت تهوع دارم هرچی میخورم گلاب به روتون بالا میارم نمیدونم چیکار کنم 😫

ک

اره منم...

درد میکنه دیگه...میوه م میخورم فایده نداره 

چندروز پیش رفتم دکتر گفتم شیاف بده گف نه نمیشه...یه شربت نوشت برام خوردم گلاب ب روت امروز راحت شدم انگار دنیارو دادن بهم

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم