2777
2789

من خبر از ثبت نام ایرانخودرو نداشتم اصلا... و خب خیلی هم پول لازم هستم... یه بنده خدایی از فامیل چندوقت پبش بهم زنگ زد گفت ایرانخودرو طرح مادران گذاشته و شما (یعنی من) هم شاملش میشم. بعد گفت مدارکتو بده ثبت نامت کنم! واریز پول نمیخاد... منم خیلی خوشحال شدم و ازش خیلی تشکر کردم که بیادم بوده!! حالا امروز بهش پیام دادم که ظاهرا جواب قرعه کشی مادران اومده! من برنده شدم؟!

میگه اون روز من ثبت نامت نکردم سایت خراب بود!!

من خیلی ناراحت شدم... خب نتونستی ثبت نام کنی میگفتی که من انقدر امیدوار نباشم!😔

معلومه که حق داری 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نباید ناراحت شی .میتونستی خودت پیگیری کنی

خبر نداشتم که نتونسته ثبت نامم کنه... حتی به من نگفت که من نتونستم ثبت نامت کنم خودت پیگیری کن... من فک کردم تونسته ثبت نامم کنه

پیامک میاد واستون موقع ثبت نام چطور متوجه ثبت نام کردن یا نکردن نشدین؟! انقد مهم نیست که ناراحت بشید دفعه بعد خودتون ثبت نام کنید.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خبر نداشتم که نتونسته ثبت نامم کنه... حتی به من نگفت که من نتونستم ثبت نامت کنم خودت پیگیری کن... من ...

ببین برای اینکه راحت باشی همیشه خپدت پیگیر کارهات باش.

چون اونم فقط لطف کرده

پیامک میاد واستون موقع ثبت نام چطور متوجه ثبت نام کردن یا نکردن نشدین؟! انقد مهم نیست که ناراحت بشید ...

خودش تو کار ماشینه... منم خیلی سردرنمیارم از این چیزا... گفتم شاید یه شماره ای چیزی داده پیامکش برای خودش بره.... چه میدونم!! امان از ندانستن!!😔

یعنی خودت اصلا نپرسیدی ثبت نام شدم یا نه؟؟

به نطرم همونجور که اون موقع آنقدر بی تفاوت بودی الانم باش 

اگه اون موقع دو سه بار میپرسیدی و طرف اوکی بهت میداد که نگران نباش و حتما ثبت نامت میکنم حق داشتی در غیر این صورت نه 

بعد هم این همه ثبت نام کردم برنده نشدن تو هم فک کن اونجوری 

نهایتا میتونی حضوری که دیدیش بگی من چقدر امیدوار بودم و ... ببین چی میگه و تمام  میتونی بگی من مثه اون آدمه شدم که هرروز رفته زیارت دعا کرده تو قرعه کشی بانک دربیاد آخر یه شب امام اومده به خوابش چهارتا بارش کرده(دور از جون شما) گفته آخه تو اصا حساب تو بانک داری مگه 😂😂