2777
2789

۵ماهه رفته وتنهام گذاشته امروز تولدشه خدایا پس کی این دردو غم تموم میشه پس کی منم میبری پیشش گفته بودم بدون اون میمیرم پس منویادت رفته ببری یاهم قراره برش گردونی چراباید غم عالم رو دل من و بچه۲سالم باشه چراباید صبحابیدارشه برای باباش گریه کنه و تهش بااین سرگرمش کنم که بابارفته برات خوراکی بیاره چراباید پسرم منتظرباباش و خوراکی باشه💔خدایاهرروز دارم خاطراتشو مرورمیکنم وهرروز دارم اب میشم خدایااااا

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روحش شاددغم دلش سبک شه

با کی زندگی میکنقن الان 

بابابزرگش پیشش نیست جای بابا رو پر کنه؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تسلیت میگمغم سنگینی، خدابهتون توان بدهامابه بجه نگید،بابا رفته خوراکی بیاره

چی بگم به بچه۲سالم بگم باباهیچوقت نمیاد؟

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

غمتو میفهمم. ولی عزیزم ب بچه دو ساله نگو بابا رفته خوراکی بیاره. ب روحش و باورش اسیب میزنی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

عزیزم واقعا سخته درکت میکنم خدا رحمتش کنه 

تحمل کن گلم اوضاع اینجوری نمیمونه بهت قول میدم

کم کم حالت رو ب بهبودی میره 

واینکه با بچه ت ی جور صحبت کن ک بفهمه باباش فعلا نمیاد 

نذار انتظار بکشه 

روحش شاد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد