2777
2789

سلام عزیزا

معذرت می‌خوام تاریخم تقریبا درسته ۲_۳ روز عقب جلو و میشه و طبیعی

اما امروز صبح واقعا ببخشید دستشویی رفتم با دستشوییم خونریزی داشتم کاملا قرمز اما یبوست هم نداشتم تعجب کردم لباس زیرمم هیچ لکه ای نیست الان هربار دستشویی میرم چند قطره ازم میاد و شک دارم نمیدونم پریودم یا خدایی نکرده معده ام خونریزی چیزی کرده بعد این همه سال مادرم نگرانم میگه آنقدر خنگی نمیدونی پریودی یا نه استرس گرفتم دکتر برم؟😭🤦

اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ💚🌿 " یا الله "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودی وقتی تایم پریود همین روزاست

پس چرا فقط میرم دستشویی هست اتفاقی برام نیفتاده؟ هیچووووقت اینطور نبودم

خب خونریزیت کمهفقط با فشار دستشویی میاد احتمالا فردا پس فردا زیاد میشه

وای خدا خیرت بده همش فکر کردم از معده ام باشه استرس بدی گرفتم و سردرد

ن بابا    وقتی تایم پریودت این روزاست, هر خونی ک دیدی واسه پریوده 

مگه تایم پریودت نباشه , ک بخوای شک کنی نکنه چیز دیگه ای باشه

عزیزم معده چه ربطی به مثانه داره اگه همراه مدفوع خون بود باید نگران میشدی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ن بابا وقتی تایم پریودت این روزاست, هر خونی ک دیدی واسه پریوده مگه تایم پریودت نباشه , ک بخوای شک ...

دلدردمم شروع شد😂 وای بخدا حالم بد شد خودش اه

عزیزم معده چه ربطی به مثانه داره اگه همراه مدفوع خون بود باید نگران میشدی

همین دیگه صبح همراه با دستشوییم بود ولی نگو پریودم🤣 الان دل‌دردم شروع شد هم خیالم راحت هم اعصابم خرد کرد باید درد بکشم

همین دیگه صبح همراه با دستشوییم بود ولی نگو پریودم🤣 الان دل‌دردم شروع شد هم خیالم راحت هم اعصابم خر ...

برو چای نبات بخور حال کن باخودت 🤣🤣

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم