2777
2789

دو تا دختر دارم ۱۰ سال آی یو دی داشتم دیگه وقتش تموم دراوردم دکتر گفت میخای باردار بشی گفتم قصد دارم یه پسر با ای وی اف بیارم گفت بعد یه سال استراحت اقدام کن دو سال هم از دراوردن آی یو دی گذشت و جلوگیری طبیعی داشتیم دنبال کارهای آی وی اف بودم که متوجه شدم پریودیم دو هفته عقب افتاد بی بی چک زدم مثبت شد ازمایش دادم مثبت شد سونو دادم گفت ۶ هفته ای ناخاسته بارادار شدم الان نمیدونم جنین دختره یا پسر چکار کنم یه هفته دیگه وایسم برم آزمایش خون تعیین جنسیت اگر خدای نکرده دختر بود برم پیش کی بندازمش تو رو خدا اگر دکتری میشناسی که ازمایش خون بنویسه و اون جنسیتی که نخایم رو بندازه معرفی کن نصیحت نکن الان حالم خیلی بده ممنون از درکتون ❤️

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز دل جلوگیری طبیعی که اصلا روش خوبی نیست . 

من نمی‌خوام قضاوت کنم اما من تجربه سقط غیر عمد دارم. بچه ام ایست قلبی کرد و کاری از دستم بر نمی اومد 

قشنگ حاضری بمیری اما سقط اتفاق نیافته 

نکن به خودت روحت به یه عمر فکر و خیال اش فکر کن 😔

میتونی ازچندتاازمنشیها بپرس معمولاغیرمستیم آدرس میدن اگه میتونی دکتردسترنج اسلام آبادبری ومخفیانه از ...

ای خدا الان کی رو گیر بیارم من میگم شاید خدا یه پسر بهم داده دیگه ای وی اف هم نکنم حساب کردم تا آزمایش بدم و جوابش بیاد میشه ۲ ماه ۱۴ روزم اون موقع اگر پسر بود که میزارم اگر دختر بود برم پیش کی بندازش 😭😭😭😭

سمت رشیدی شنیدم دکتر ماما انجام میده دقیق نمیدونم

حدود ۱۵میل هم هزینه داره

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
خب عزیز دل جلوگیری طبیعی که اصلا روش خوبی نیست . من نمی‌خوام قضاوت کنم اما من تجربه سقط غیر عمد دارم ...

چند هفتگی بودی درد داشت؟ساکشن کردی یا قرص خوردی؟

چند هفتگی بودی درد داشت؟ساکشن کردی یا قرص خوردی؟

۱۴ هفته ام بود . بستری ام کردن بچه و جفت با قرص کامل دفع شد . بعد برای پاکسازی رحم رفتم اتاق عمل.

وقتی فهمیدم باردارم انگار دنیا بهم دادن . اخرش هم هیچکس نفهمید چرا ایست قلبی کرد کلی آزمایش هم دادم اما ...

نمیدونی با چه حالی وسایلشو جمع کردم

نکن با خودت اینکار رو . خلا در زندگی ات میشه که تا آخر عمر با هیچی در نمیشه قشنگم

خودت دختری مگه دختر چه بدی داره رحمت خداست 

۱۴ هفته ام بود . بستری ام کردن بچه و جفت با قرص کامل دفع شد . بعد برای پاکسازی رحم رفتم اتاق عمل.وقت ...

انشالله خدا بهت یه بچه سالم بده عزیزم منم دو تا دختر گل دارم ولی واقعا دلم یه پسر میخاست و حتی براش در حال اقدام بودم دو سال بیشتر ما طبیعی جلوگیری داشتیم و مشکلی نبود در حال اقدام ای وی اف بودم که دیدم ناخاسته باردارم الان دیوانه شدم نمیدانم چه بکنم برم کجا چ بکنم پریشانم خواب و خوراک ندارم