2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9ماه

یک و هفتادو پنج

هفتادو پنج

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
جایگزین عینک لنز میزارم۱ و نیم

دقیقا شماره چشم منم یک و نیم هست

برا دیدم خیلی مشکل ندارم برا همین عینکم و نمیزنم 

شما اذیت میشی؟؟

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯

۴ ونیم 

سنم کم 

عینک خوشم نمیاد یه دوهفته ای اس نمیزنم تا ب وقتش لیزیک کنم

نمیدونم عینک نزدن ضرر داره یا ن

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

۱/۷۵

۴ سالی میشه 

و متاسفانه همونجوری که مامانم هرروز میگف اخرش از گوشی کور میشی، دکتر گف از گوشی چشات ضعیف شد 

هعیییی

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

دقیقا شماره چشم منم یک و نیم هستبرا دیدم خیلی مشکل ندارم برا همین عینکم و نمیزنم شما اذیت میشی؟؟

لنز طبی نمره دار میزنم

هر چیزی با یه رویایی شروع میشه🕊🌿ملکه ای باش که تو تنهایی میجنگه!☆💕