شما هم آمار جدید را شنیدید؟ آمار تعداد بالای دخترانی که زیر 10 سالگی به خانه بخت رفته اند! شما خودتان در چند سالگی ازدواج کردید؟ در مورد ازدواج در سنین پایین چی فکر می کنید؟ فکر می کنید یک دختر کمتر از 10 سال، چقدر ممکن است آمادگی ازدواج داشته باشد؟ چه آسیبی میبیند؟ به عنوان خانمهایی که تجربه ازدواج دارید، فکر میکنید تجربه کردن چنین اتفاق مهمی در سن پایین، با زندگی دختربچه ها چه میکند؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیر 10 سال خیلی کمه بالای 15 حالا باز توجیه اون در صورتی که دختر و پسر عاشق باشن یا چه میدونم درس مرس نمی خونن یا طرف واقعا عالیه شرایطش یا میتونن خلاصه تشکیل خانواده بدن... من خودم ازدواج در سن پایین رو ترجیح میدم چون به نظرم توقعات کمتره ادما کمتر میخوان همدیگر رو تغییر بدن ملاک خوشبختیشون یعنی چیزایی که اگه باشه خوشبختن کمتره وقتی سن بره بالا تحصیلات بره بالا دید طرف بیشتر شه توقعاتش هم بیشتر میشه
خانم تهرانی؟ تاپیک بزنیم که نمیاین! تو تاپیکای خودتون هم سوال میپرسیم جواب نمیدین. دقیقا بگین وظیفه شما تو این سایت چیه ما هم بدونیم.
اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی! بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برایعمومآزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
من خودم 27 سالگی ازدواج کردم اطرفیانم هم دیگه حداقل 20 سال رو داشتن ازدواج کردن ولی چندسالیه انگار برگشتیم به 70 یا 80 سال پیش خیلی میشنوم که دخترایه کم سن وسال ازدواج میکنن یکی ازدوستانم دبیر راهنماییه میگفت خیلی دانش آموزام متاهلن