۱۵ سال تموم نبودش هیچوقت یبارم تلفنی باهاش حرف و نزدم و صداشو نشنیدم پدری که پدر نبود فقد اسمشو داشت و اینکه الان همه میگن باید وقتی بهش پیام میدی باهاش مهربون حرف بزنی و...
خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بایدی وجود نداره.خوشت نمیاد ارتباط نگیر. بهش بدهکار نیستی.
من جدا شدم همسر سابقم خیلی بی احساسی و بی مسئولیتی داشت نسبت به دخترم. الان ماهی یکی دوبار زنگ میزنه دخترم جواب نمیده یا می خواد دخترمو ببینه دخترم نمیخاد. دیگران خواستن دخالت کنن اصلا اجازه ندادم. چرا روحیه دخترم خراب بشه برا آدمی که ارتباط بلد نیست الانم بیار ببینمش میره تا شش ماه دیگه گم میشه. وقتی بهش احتیاج داشتیم نبود الانم دخترم بهش نیاز داشته باشه در میره پس چه ارتباط نیم بند و سنی هست همون بهتر نباشه . اسیبش کمتره
الان یازده ساله. بیست ماهه بود جدا شدم. تا همون بیست ماهگی هم پدرش دنبال خیانت و دوس دخترش بود . من تنها دخترم بزرگ کردم. الان دو ساله مجدد ازدواج کردم رابطه اش با همسرم خیلی خوبه. آنقدری که همسرم براش زحمت میکشه یک هزارم پدر خودش انجام نداده . البته ما قبل ازدواج آشنایی داشتیم و از رفتاراش با دخترم مطمئن بودم .