2777
2789
عنوان

دوست پسرم پیام داده

257 بازدید | 24 پست

من ی دوس پسرداشتم دوران مجردی هفت سال باهم بودیم(بدون هیچ رابطه ای حتی بوس) ،من ازدواج کردم اونم بعد دوسال دخترخالشو گرفت ...خانوما الان پیامم داده بین حرفاش میگه تو خیلی بمن بدی کردی ب پای من نموندی الان تو باید جای زن من میبودی و ... ،درصورتی ک من زمان رفاقتمون  چندبار بهش گفتم ثابت کن خودتو بیا جلو گفت دستم خالیه نمیتونم الان گفتم اشکالی نداره من کنار میام گفت ن ...اونموقع ۲۲ سالش بود گفت سنمون کمه حرفاش همش‌میگفت من برا ازدواج میخامت اما هیچوقت تلاشی نکرد ،منم دلم شکست خیلی دوسش داشتم نفرینش کردم ک باهام بازی کردی الان اون میگه تو بدی کردی..مقصر کیه؟؟؟حق باکیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما متأهل هستین الآن ؟

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

بابا هر دوتون زن و شوهر دارید الان برای چی دنبال مقصرید 

بلاک کنید همو بره

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
شما متأهل هستین الآن ؟

معذرت میخوام من 

متنو با دقت نخوندم ✨

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

بلاکش کن بیخود کرده رفته یکی دیگه گرفته اولویتش تو نبودی حالا برای اینکه تو رو خر کنه سو استفاده کنه این حرفا میزنه چه ادم عوضی فکر کرده زرنگه  کلا بلاکش کن تا بفهمه ساده و خر نیستی