یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخ ببخشید عزیزم به نظر شما اونا که تو مراسمات میدن همین قهوه دمی هست یا اون کاکائو؟
من کرمانیم عزیرم معمولا تومراسمات کاکائو قهوه دمی هم فهوه خشخاش بریز تو اب جوش ی چی بزار در لیوان دم بکشه بعد بخور
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔
ببخشید عزیز اون کاکایو که تو مراسمات میدن چجوری درست میشه؟
عزیزم اب بزار توقوری کوچیک جوش بیاد مثلا یک لیوان اب بربز حدودا تا این سوراخ لوله قوری اب ک جوش اومد یک قاشق غذاخوری پدر کاکائو بریز ازعطاری باید بخری، بعدم مقداری شکر حدودا برای یک قاشق نصف لیوان سکر حالا بریز هم بزن یکم تست کن هرچقد شیرینیش دوس داشتی دیگه من خودم نیمه تلخ میخورم اینار ک ریختی بزار ی 10دقیقه روحرارت کممم بجوشه حرارت کم ک سرنیاد یکم غلیظ میشه دیگه نوش جان
یه نوع قهوه خاصه که مخصوص اونجاس و من فقط تو مراسمات اونجا دیدم که سرو میشه
عزیزم توی یه قوری اب بذار جوش بیاد،بعد یه قاشق از قهوه بریز داخلش اب جوش زیرشو کم کن بذار ده دقیقه یه ربع اهسته بجوشه اگر شیرین دوست داری یه کم نباتم بنداز تو قوری که همزمان باهم نبات اب بشه و قهوه ت دم بیاد، بعد نوشجان کن