2777
2789
عنوان

معضل دانشگاه رفتن من

229 بازدید | 11 پست

دانشگاهم هزار و پونصد کیلومتر دورتر از خونمونه.هربار که میخوام برم و بیام با بابام چالش دارم که پول هواپیما نمیده.میگه خودم با ماشین میبرمت.من خودم سفر جاده یی خیلی خستم میکنه این چند باز هم با قطار و هواپیما رفتم.همه دوستام که راهی نیست از خونشون تا دانشگاه خودشون میان میرن حالا بابای من میخواد مث بچه ها منو با ماشین ببره.عذاب وجدان میگیرم هربار که بخاطر کلی راه رو رانندگی کنه و از کار و زندگیش بیوفته و آذیت شه و خدای نکرده اگه بلایی سرش بیاد واقعا خودمو نمیبخشم.خودش میگه نگران من نباش مرخصی دارم رانندگی هم دوس دارم.الان بلیط اتوبوس پیدا کردم نمیگیره میگه اگه میخوای جاده یی بری واسه چی اتوبوس خودم میبرمت

فقط میتونم بگم که قدرشو بدون ، مطمئن باش که چقدر براش ارزش داری که حاضره بخاطر این همه راه رو بیاد و بره ،

هر چند احساست رو درک میکنم. اما بابات رو هم میفهمم ،

عموما ما آدما والدینم درک نمی‌کنیم و نمیفهمیمشون .

با اتوبوس برو امن تره 

از طرفی عزیزم تو این زندگی هر چیزی یه هزینه ای داره 

تو تمرکز کن روی درست

خودت هم یک روز که مادر بشی از این بسشتر هم حاضری به خاطر بچت انجام بدی. 

از طرفی از دانشگاهت بپرس ببین انتقالی بهت نمیدن به شهر خودت؟ 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۰۰ خیلی زیاده 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱