2777
2789
عنوان

موی صورت

179 بازدید | 22 پست

سلام خانما من ۱۸ سالمه بخاطر کنکور خیلی وزن اضافه کردم و همین رو هورمونام تاثیر گذاشته پریودم ی شیش ماه نامنظم بود الان باز دو ماهه منظم شده ولی موی زائد بدنم خیلی زیاد من خیلییی کم مو بودم تا الان موی صورتمو حتی شیوم نکردم ولی خب از بعد این اضافه وزن موی صورتم زیاد شده کناره های صورتم مخصوصا حس میکنم پوستم داره خراب میشه چون انگار روزنه این موها رو پوستم زیاد شده راهکاری هست؟میشه یجوری برگردم به حالت طبیعی خودم؟دکتر گفت اول وزنتو کم کن بعد برو ازمایش بده فعلا دارم وزن کم میکنم ی ۶ کیلویی کم کردم ولی خب هنوز خیلی مونده که کم کنم..

واسه پریودیت 

از عطاری مِیتُخم بخر و ی قاشق بریز توی قوری یا فلاکس دم بده و بخور دو سه تا لیوان... هروز بخور تا ی هفته. میشی

حتماالان این ازمایش هارو بده.. خون... پرولاکتین.... تیروئید... سونوگرافی تخمدان

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیمورزشفقط این دوتا میتونن کمکت کنن

الان هروز بجز جمعه ها ایروبیک میرم و رژیم دارم ی ماه و نیمه نزدیک دوماهه دقیق از بعد کنکور این مشکل حل میشه؟مامانم میگه این موها میریزن تو وضعیتت اوکی شه

واسه پریودیت از عطاری مِیتُخم بخر و ی قاشق بریز توی قوری یا فلاکس دم بده و بخور دو سه تا لیوان... هر ...

این میتخم پریودیو منظم میکنه؟واسه اون ازمایشا و سونوگرافیم گفتن اول وزنتو بیار پایین بعدش برو سراغشون واقعا میترسم همینجوری بمونم

این میتخم پریودیو منظم میکنه؟واسه اون ازمایشا و سونوگرافیم گفتن اول وزنتو بیار پایین بعدش برو سراغشو ...

منم 4ماه پریود نشدم همه این ازمایشارم دادم مشکلی نداشتم اخرش دکتر بزور قرص و امپول میخاست پریود شم منم نرفتم داروهارو بگیرم چون دیگ همیشه باید استفاده کنی تا پریود شی

این میتخم رو مادربزرگم یادم داده بود خدابیامرز میگفت زنا خیلی مشکلات پیچیده ای دارن دردشم توی همین دواست 

یهو یادم اومد 3شب خوردم ک پریود شدم الانم 6ماهی هست منظم شده پریودیم 

واسه درد پریودیم خوبه چون گرمه 

هروقت این مشکلو داشتی ازهمین بخور 

اگر. مشکلت بااین حل شد دیگ اون ازمایشارو نده 

الان هروز بجز جمعه ها ایروبیک میرم و رژیم دارم ی ماه و نیمه نزدیک دوماهه دقیق از بعد کنکور این مشکل ...

اضافه وزن خیلی بیماریا داره

یکیش همینیه ک درگیرشی شما

منم هستم

نزدیک ۸۰بودم 

البته قبلش به پنجاهم نمیرسیدما

یهو وزنم رفت بالا چون شمال ابوهواش بهم میسازه

خودمو کشتم رسیده ۶۲

ولی موهای زائد سرجاشه.تازه من کلا پرمو هستم ولی مو زائد صورت نداشتم ک الان دارم اونم

ورزش کلا تاثیره رژیمم همینطور ولی واسه موی زائد لیزر جوابه

کنار همه اینا لیزر بروبهت انرژی میده هربار ک بری ببینی کمتر شده بیشتر میتونی تلاش کنی واسه ورزش و رژیم

من خودم بدنسازی میرم ازاین هفته

چون من فقط یکم شکم و پهلو مونده لامصب نمیره ک نمیره

منم 4ماه پریود نشدم همه این ازمایشارم دادم مشکلی نداشتم اخرش دکتر بزور قرص و امپول میخاست پریود شم م ...

وای چه چیز خوبیه دستت درد نکنه حتما تهیه میکنم فقط چطوری باید بخورم؟مثلا هروز ازش بخورم؟ی قاشق ازش بندازم تو قوری و به عنوان دمنوشی چیزی هروز بخورم یا صرفا وقتی پریودم عقب افتااد؟

اضافه وزن خیلی بیماریا دارهیکیش همینیه ک درگیرشی شمامنم هستمنزدیک ۸۰بودم البته قبلش به پنجاهم نمیرسی ...

منم وزنم 58 59 بود ولی شدم 80:)همشم بخاطر پرخوری عصبی شکم و پهلو واقعا اب کردنش سخته من فقط شانس اوردم دختر جوونیم وگرنه اگه حامله ای چیزی شده بوم احتمالا کل هیکلم نابود میشد با این رشد وزنی الان رونام خیلی درشت شده با بازوهام ابروبیک خیلی جوابه واقعا جمع میکنه ولی خب اگر اضافه وزن داری اگه متناسبی بدنسازی خیلی بهتر جواب میده...انشالله سال دیگه بعد اینکه از لحاظ هورمونی کاملا استیبل شدم میرم لیزر فقط لیزر واسه صورت مشکلی نداره؟فقط قسمتای مو دارو لیزر میشه کرد یا کل صورتو؟

وای چه چیز خوبیه دستت درد نکنه حتما تهیه میکنم فقط چطوری باید بخورم؟مثلا هروز ازش بخورم؟ی قاشق ازش ب ...

عزیزم 20تومن ازش بخر 

امشب یا هروقت 1 قاشق دم بده یکی دو لیوان بخور

بعد فردا باز تازه درست کن یکی دولیوان بخور 

میتونی با عسل یا نبات بخوری 

... 

این داروی گیاهی مال مشکلات زنانس.. کساییکه عفونت دارن جوشونده غلیظشو باید بخورن و کمی هم باید بریزن روی ذغال و واژنشونو بگیرن روی دودش و.... دخترخالم رفت شنا عفونت گرفت 3روز همینکارو کرد خوب شد

عزیزم 20تومن ازش بخر امشب یا هروقت 1 قاشق دم بده یکی دو لیوان بخوربعد فردا باز تازه درست کن یکی دولی ...

دستت درد نکنه خواهر مرسی که کمک کردی حتما میگم بابام بخره از امشب شروع میکنم به خوردنش انشالله که واسه منم جواب بده

منم وزنم 58 59 بود ولی شدم 80:)همشم بخاطر پرخوری عصبی شکم و پهلو واقعا اب کردنش سخته من فقط شانس اور ...

از سگ باوفادار تر چربی شکمه

لیزر اگه صورتت مو زخیم نداشته باشه جواب نمیده

روی موهای زخیم و زائد هم زودتر جواب میده هم بهتر

من مثلا از رو گونه هام تا گردنم لیزر انجام میدم چون صورتم مو زخیم دارم و داشت بیشترمیشد

الان تقریبا نصف شده بااولین جلسه..

رو برنامه پیش برو انشالله هر چی خیره واست

موفق باشی

دستت درد نکنه خواهر مرسی که کمک کردی حتما میگم بابام بخره از امشب شروع میکنم به خوردنش انشالله که وا ...

جواب میده ناامیدنباش حتما 7الی 10روز بخور شاید زودترازاینا پریود شدی 

از سگ باوفادار تر چربی شکمهلیزر اگه صورتت مو زخیم نداشته باشه جواب نمیدهروی موهای زخیم و زائد هم زود ...

چه دستگاهی واسه لیزر میرین؟راضی هستین؟ممنونم شمام موفق باشین

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو همونی نیستی که کامنت گذاشته بودی دخترای مذهبی و معتقد رو نفرین میکردی و فحش میدادی و هرچی از دهنت درمیومد میگفتی؟

تو برو چربی و دنبه هاتو آب کن ریش و سیبیل درنیاری 

برو دکتر هورموناتو تنظیم کنه اعصابت سرجاش بیاد عقده ها و حسادت هات فروکش کنن

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱