2777
2789
عنوان

گل مصنویی بار منفی داره برا خونه

757 بازدید | 33 پست

این روزا پیجای رهایی از انرژی منفی زیادشده و راهکار میدن کیا انجام دادن و به‌نتیجه رسیدن؟؟

من خودم اعتقاد دارم ولی درست حسابی انجام ندادم بیاین چند راهکارشو بهتون بگم 

یکیش اینا هست

این وسایل رو سریع خارج کن چون یا انرژی منفی دارن یا باعث بیشتر شدن امرژی منفی میشن:

✅گل و گیاه مصنوعی
✅میوه مصنوعی
✅ظروف لب پر شده
✅عتیقه جات پاکسازی نشده
✅کادوهایی که گرفتید و دیگه با اون شخص در ارتباط نیستید
وسایل قدیمی
✅حیوانات تاکسیدرمی
✅حیوانات شاخ دار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قبلا هرکی اینارو داشت پولدار حساب میشد و این چرت و پرتا نبود الان ی راه یاد گرفتن مردمو تیغ بزنن یا یچیزی الکی بخوردشون بدن چرا قبلنا انقد گل مصنوعی داشتن و فلان هیچی. نمیشد؟ انرژی منفی قایم میشده؟ بیخیال این چیزا زندگیتونو بکنید 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اره مگه خودتون انرژی منفیشو حس نمیکنید؟ من دسته گلای بزرگ کادو میگیرم ولی نهایت سه روز نگه میدارم میندازم میره چون انرژیش خیلی منفی میشه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

انرژی رو نمیدونم ولی به نظر من گل مصنوعی و مجسمه واینا اصلا زیبایی نداره

ولی درعوض عاشق گل طبیعی و رنگ سبزشون هستم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱