2777
2789

شام مهمون دارم چی درس کنم؟؟

زرشک پلو با مرغ و کباب خوبه

سالاد ترشی مخلوط کلم بنفش ماست سبزی سالاد مخلفاتش خوبه؟

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه هنوز مخلفاتت آماده نیست؟من مهمون داشتنی روز قبل تمام مخلفات و دسر اماده میکنم الان این ساعت مشغول پختن خورشت ها میشم فقط یه برنج و میزارم وقتی مهمونا اومدن درست میکنم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ترشی مخلوط رو بده من خخخ

بیا بخور منم عاشقشم🤤

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی بهترین ترکیبه

بچهام نمیزارن سبزی هم سرخ نکرده خیلی دردسر داره

کباب حذف کن همون زرشک پلو مرغ خوبه بازم نظر خودت 🥰

شوهرمم میگ من نمیتونم کباب کنم ی چیز دیگ درس کن.اخه میخام دو نمونه باشه

خوبه هنوز مخلفاتت آماده نیست؟من مهمون داشتنی روز قبل تمام مخلفات و دسر اماده میکنم الان این ساعت مشغ ...

ترشی ها سبزی ماست ک کاری ندارن فقط باید بگیرم

کباب دردسر داره حذفش کن به جاش کتلت بذار یا چلو گوشت که راحته

گوشت نخریدم 😑

عزیزم بنظرم اگر میخوای دو نوع باشه یه غذای خشک بذار یه غذای خورشتی

خورشت قیمه و زرشک پلو مثلا، چون میگی سبزی سرخ شده نداری

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عزیزم بنظرم اگر میخوای دو نوع باشه یه غذای خشک بذار یه غذای خورشتیخورشت قیمه و زرشک پلو مثلا، چون می ...

اره عزیزم پیشنها خوبیه

اره عزیزم پیشنها خوبیه

خوش بگذره گلم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰