2777
2789
عنوان

لباسس

155 بازدید | 5 پست

میخوام یه اینجوری بخرم به فروشنده بگم چ لباسی میخوام اسمشو نمیدونم😐😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

حالا اگه تاپیک مادر شوهر بود همه میومدن😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسشو نشون بده بگو لباس توی این سبک میخوام🤌🏻

بنظرت قیمتش چنده

بنظرت قیمتش چنده

لباس اصلا قیمت ثابت نداره

مغازه به مغازه قیمت ها بالا و پایین میشن چه برسه شهر به شهر

من مانتو پیراهنی خریدم توی همدان شد ۳۰۰ شهر خودمون که کوچیکتره و کلا چهل دیقه با همدان فاصله داره زیره ۷۰۰ پیدا نمیشد🥴

🤍.
لباس اصلا قیمت ثابت ندارهمغازه به مغازه قیمت ها بالا و پایین میشن چه برسه شهر به شهرمن مانتو پیراهنی ...

دقيقااامن دیشب یه کش جادوی گرفتم ۶۰ دقیقا عین همون جای دیگه گفت ۸۵ یه مژه مصنوعی گرفتم ۴۵ همون مارک جای دیگ ۸۵ گف