2777
2789

یعنی مث همیشه اونو اولویت گذاشت بعد نمیگه اینم دخترمه روش قط نکنم 

اول فکر کرد اونم‌ک زنگ زدم خیلی خودمونی سلام داد تعجب کردم همیشه خیلی رسمی و سرد حرف میزنه باهام بعد ک دید منم گف عهه تویی فکردم خاهرته

مث چی از خاهرم حساب میبره و دوسش داره و نمیخاد اون از چیزی ناراحت بشه واس اون تا اون سر دنیا رف ک بعد زایمان تنها نباشه بعد واس من سه روز پیشم‌مونو عین مهمون تلخ و سرد همشم می نالید زانوم درد میکنه فلان بهمان دلش میخاس فرار کنه 

الان ک خاهرم پشت خطیش بودگف من دیگه برم‌جوابشو بدم درحالیکه من اگ‌پشت خطیش باشم همیشه اشغال میمونه گوشیش رو من 

و جوابمو نمیده و نمیگه ناراحت میشم حتی بعدش زنگ‌نمیزنه بگه میس کالتو دیدم هیچی هیچی 

واقعا میخام برام مهم نباشه این بشر، ولی نمیشه خیلی ناراحتم خیلی گریه کردم الان بخاطر این حرکتش 

الان میگید برات مهم‌نباشه قط رابطه کن زنگ‌نزن ولی خب تبعیضش از یادم‌نمیره و بهرحال مادرمه  

شوهرم اینا نمیگن سنگدلی قط رابطه کردی؟واس من شاخ نمیشه ک کس و کاری نداری 

واقعا ب دلم بود قط رابطه میکردم با این ب اصطلاح مادر

ولی نمیشه بگید چکار کنم حداقل از دستش حرص نخورم

😑 

مادر منم همینه 

ن تنها احترام منو نمیگیره احترام شوهرمم نمیگیره و وقتی هستیم انگار نیستیم زنگم ک هیچ در صورت اینکه با داداشامو عروسامون هر روز در ارتباطه 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قطع رابطه نکن 

ولی دیگه کاریم واسشون نکن 

شده گوشت تلخی کن و مثل خودش رفتار کن ، دیگه خودت اول زنگ نزن 

نزار شوهرت بفهمه با خانوادت مشکلی داری که برات دم درمیاره 

بین خودت بمونه و اینو بدون مادرت تبعیض میزاره قبولش کن و تمرکزتو بزار روی زندگی خودت. 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

نه قطع رابطه نکن ولی دیگه کاریم واسشون نکن شده گوشت تلخی کن و مثل خودش رفتار کن ، دیگه خودت اول زنگ ...

مشکلم جمله ی اخریه ک‌گفتی واقعا نمیتونم ب زندگیم برسم با این فکرا

😑