2777
2789

امروز از خواب پاشدم میبینم داره به بابام میگه این به درد هیچی نمیخوره باید بندازیمش آشغالی😔همیشه میگه از اخلاقت بدم میاد 🥲هیچ جا دوست نداره با من بره

همیشه تو خونه به من فحش میده بعد خب اینا از بچگی رفته تو مغزم بعضی وقتا یهو میاد سرزبونم .سریع ازش معذرت خواهی میکنم ولی دیگه کینشو میگیره و هیچوقت نمیبخشه و تا چندساله کلا ساید ۴ پنج کلمه باشه اونارو کرده علم یزید همش باهام ته دلش قهره😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۱ سالمه نه بابام میگفت دختر به این خوبی مامانم میگه جلو تو موش مرده بازی درمیاره🫠

خودت نمیدونی دلیل این قضاوت مادرت چیه؟ مثلا تو همینجوری هیچ کاری نمیکنی اون میاد بهت فحش میده؟

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
خودت نمیدونی دلیل این قضاوت مادرت چیه؟ مثلا تو همینجوری هیچ کاری نمیکنی اون میاد بهت فحش میده؟

همش میگه تو از بچگی اخلاق نداشتی فلان

مثلا من برم اتاق بیاد ببینه درشو بستم خیلی عصبانی میشه

سعی کن نسبت به کارهاش و رفتار هاش بی تفاوت خونسرد باشی

اینطوری بخوای نسبت بهش واکنش نشون بدی اعصاب برات نمیمونه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

همش میگه تو از بچگی اخلاق نداشتی فلانمثلا من برم اتاق بیاد ببینه درشو بستم خیلی عصبانی میشه

به هر حال یا تو مشکل داره یا مادرت. خودت که میگی کسی دیگه اینو بهت نمیگه اگه مادرت مشکل داره باید باهاش مدارا کنی ناراحت نشی جوری رفتار نکنی که انگار تو مقصری بهش بفهمون که اون ایراد داره. در مقابل رفتار بدش واکنش خوب نشون بده انگار داری با یه بچه حرف میزنی.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!