2777
2789
عنوان

میخواهم یک کتابخانه بسازم

152 بازدید | 9 پست

به نظر شما بهترین کتاب‌هایی که می‌توانم در کتابخانه ام داشته باشم کدام کتاب‌ها ست ؟ 

سپاس

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

سلام دوست عزیز 

این فهرستی که تهیه کردم و بیش از ۹۰ درصدشو خوندم و عالین به نظرم 

لیست کتاب هایی که باید خوانده شوند📚
1-جادوی فکر بزرگ
2-اثر مرکب
3-نیروی عادت اثر چارلز دوهیگ
4-هفت عادت مردمان موثر
5-قانون ۵ ثانیه
6-باشگاه ۵ صبحی ها
7-تخت خوابت را مرتب کن
8-قلعه حیوانات
9-شازده کوچولو
10-انسان در جستجوی معنا
11-هنر شفاف اندیشیدن
12-هنر در خوب زندگی کردن
13-نیمه تاریک وجود
14-نمیتوانی به من اسیب بزنی اثر دیوید گاگینز
15-سرسختی
16-اصل گرایی
17-چهار میثاق
18-قورباغه ات را قورت بده
19-پدر پولدار پدر بی پول
20-جادوی شکر گذاری
21-قدرت شروع ناقص
22-آیین دوست یابی
23-بیندیشید و ثروتمند شوید
24-آدم های سمی
25-کفش باز
26-چراغ سبز ها
27-پیرمرد و دریا

کاربر اقا هستم و دوست دارم تجربیاتم و مسائلی که فکر میکنم میتوانند مفید باشند را با شما به اشتراک بگذارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز این فهرستی که تهیه کردم و بیش از ۹۰ درصدشو خوندم و عالین به نظرم لیست کتاب هایی که با ...

خیلی متشکرم . لطف کردید.🙏

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

خواهش میکنم امیدوارم براتون مفید بوده باشه

حتما همین طوره . سپاسگزارم. 🙏

واقعا تحسینتون میکنم از این بابت که به فکر رشد فکری و شخصیتی خودتون هستید و میخواهید یه کتابخونه زیبا درست کنید من خودم از سال ۹۷ ۹۸ ماهی دو سه تا کتاب میگرفتم الان کتابخونم حدود ۱۹۰ تا کتاب داره فقط اینو خواستم بگم تا بدونید چشم به هم بزنید میبینیید که کتابخونتون  از چیزی که فکرشم میکنید بزرگتر خواهد شد

کاربر اقا هستم و دوست دارم تجربیاتم و مسائلی که فکر میکنم میتوانند مفید باشند را با شما به اشتراک بگذارم 
واقعا تحسینتون میکنم از این بابت که به فکر رشد فکری و شخصیتی خودتون هستید و میخواهید یه کتابخونه زیب ...

میخوام بالاخره یه کاری کرده باشم .قبل اونکه خیلی دیر بشه .

و فکر کردم چی بهتر از کتاب.

چه خوبه که آدم یه گوشه دنج برای دل خودش بسازه. 

ممنونم از حمایت شما.و حرفهای خوبتون. 

میخوام بالاخره یه کاری کرده باشم .قبل اونکه خیلی دیر بشه .و فکر کردم چی بهتر از کتاب.چه خوبه که آدم ...

اینو فقط بدونید که تغییر سخته درد داره ممکنه تنها بشید ممکنه شکست بخورید یه روزایی نامید بشید ممکنه ادمایی که دوسشون دارید دیگه کنارتون نباشن و باهاتون وقت نگذرونن چرا که الان وارد لولی از زندگی شدید که این تغییر در جهت مثبت شخصیت برای خیلیا قابل پذیرش نیست و همون ادم قبلی رو میخوان کنارشون داشته باشن ولی به جاش ادمایی به مراتب فوق العاده تر جایگذینشون میشه 

اینو فقط بدونید که تغییر سخته درد داره ممکنه تنها بشید ممکنه شکست بخورید یه روزایی نامید بشید ممکنه ...

چه خوب توصیف کردید.دقیقا همین طوره. سپاس🙏

💕و چه مسیری زیباتر  از این حتی با وجود سختی ها که در انتهای آن یک خود ِ متفاوت انتظارم را بکشد.💕