2777
2789
عنوان

نظرتون درباره جراحی لاغری چیه

584 بازدید | 84 پست

واقعا عجله دارم برای لاغر شدن چون عمر‌ و جوونیم داره میره و فرصتای خوبمو دارم از دست میدم

۹۶ کیلو ام قد ۱۶۳ سانت ۲۳ سال

زیبام ولی به خاطر چاقیم‌ خوشتیپ‌ نیستم

شما جام باشین بای پس میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به جای شما بودم که بودم با رژیم و ورزش و پیاده روی وزن کم میکردم، اینجوری اراده ات هم قوی میشه عزیزم 

من هشتاد و پنج کیلو بودم و حالا شصت و هشتم و هدفم پنجاه و پنجه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

من به جای شما بودم که بودم با رژیم و ورزش و پیاده روی وزن کم میکردم، اینجوری اراده ات هم قوی میشه عز ...

عزیزم اهوازم تنها تفریحمون خوردن و ریزه خواریه . ورزشم میرم تاثیری نداره. تا چند سال پیش راحت لاغر میشدم الان نمیشه که نمیشه

نمیدونید پوستشون شل و آویزون شده یا نه؟ بعد چند هفته مرخصی گرفتن؟

درمورد پوستشون نمیدونم اما داروهایی ک میدن و اگه مرتب بخوری صورتت بهم نمیریزه

دوره نقاهت نداره نهایت ۲ روز بیمارستان نگه میدارن و کلا میتونی همه کارات و خودت انجام بدی