2821
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید 😭😢

233 بازدید | 26 پست

۱۹ روز از تایمی که باید پریود بشم گذشته چهار روز پیش رفتم دکتر گفت احتمالا تنبلی داری آمپول بزن پریودیت بیاد بعدش برو آزمایش بده آمپول میگن عوارض داره و بدن عادت می‌کنه بهش میگن گیاه پنج انگشت یا ویتاگنوس خوبه میشه راهنمایی کنید اگر کسی مصرف کرده اولین باره پریودیم به تاخیر افتاده همیشه منظم بوده

عزیزم نگران نباش، گاهی پیش میاد، اخیرا استرس نداشتی؟

استرس داشتم از آنتی بیوتیک هم استفاده کردم همیشه تایم پریودیم منظم بوده از وقتی که دکتر گفت تنبلی داری دارم دق میکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استرس داشتم از آنتی بیوتیک هم استفاده کردم همیشه تایم پریودیم منظم بوده از وقتی که دکتر گفت تنبلی دا ...

عزیزم اینقدر نگران نباش، همین استرس مسببشه، تنبلی رو خیلی از خانوما دارن، قابل درمانه گلم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

عزیزم اینقدر نگران نباش، همین استرس مسببشه، تنبلی رو خیلی از خانوما دارن، قابل درمانه گلم

رژیم سفت و سخت گرفتم هر روز هم پیاده روی میرم دمنوش گرم زیاد میخورم قند و چربی هم کامل حذف کردم

ببخشید اگر تو نت خوندی عوارضداره و عادت میکنه بدن که همش بیخوده از دکتر مشورت بگیر و اینکه این اس ...

دکترم اینقدر بد اخلاق بود منو ترسوند تو همون مطب به گریه افتادم