2777
2789
عنوان

نوزاد دارا و بچه دارا خواهش میکنم توروخدا راهنمایی وکمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 85 پست
شماره ۲ ک هر روز نمیکنه ولی باد معده اشو خب در میکنه خودش گه گاهی

ببین روزی یکبار میکرد دختر من اگ نمیکرد شیاف میزاشتم میکرد دکترش داد گفت هر وقت نکرد براش استفاده کن باد معدشو کمکش کن بده بیرون اروغش شاید باز مونده بگیر 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دارم به دور دور فکر میکنم ولی مشکلم اینه هرشب همسرم نیست!گاهی ماموریته چند روز ! شرایطش رو ندار ...

دیه فعلا یه مدت رئیس اونه  کالسکه رو امتحان کن واقعا مسخرست ولی من تو خونه ی فسقلی انقد تاب میخوردم با کالسکه سرگیجه میگرفتم اما بهتر از روی دست نگه داشتن بود

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
پستونک بده بهش

اینجور وقتا نمیگیره🥲وقتی ام میگسیره کافیه از دهنش بیفته وقتی خوابیده چنان گریه میکنه  ک انگار زدیش !با دست خیلی وقتا براش نگه میدارم ولی تا کی نگه دارم همش؟

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

پسر من دقیقااااا همینطور بودیک سال و چهارماهگی که از سینه گرفتمش خوب شد خوابش

یا خدا تا اون موقع من مردم!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یدنشو ماساژ بده

راه نمیده دوست نداره دست بزنم بهش این وقتا😔

زور نمیزنه ؟شاید کولیک داره

دارو مصرف میکنه و نه زور نمیزنه

گاهی مثل برق گرفته ها بخاطر نفخ میپره و جیغ میزنه

ورزش میدم و دارو بهتره

شبا زیاد بخاطر اون نیست